People Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 mozno by mohli maj nejake diery v puzdre na pasivne chladenie strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 moc se mi u nich teda nelíbí přechod z pouzdra na nožky, kde tam je rovná část... víc by se mi líbilo kopírovat oblouk pouzdra a volnej přechod na nožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Černá verze na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 (upraveno) Černá verze na cestě Černá verze je nádherná. Já pořídil tu obyč.: Upraveno 23. března 2015 uživatelem Petr_123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Nemůžu se ji dočkat . Ty nerezy vypadají taky super, jak sedí na ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Sedí skvěle, mám 18,5 cm zápěstí a jsou akorát. Nijak výrazně netrčí. Opticky ale vypadají o něco větší. Nejspíš to dělají ty velké číslice a ručky. Jsou krásně přehledné. Lumi je zelenomodrá. Velmi se mi líbí ten řemen. Velikost korunky ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Nemůžu se dočkat . At Ti dlouho a dobre slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Nemůžu se dočkat . At Ti dlouho a dobre slouží Kéž by Díky. Pak "nahoď" nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Kéž by Díky. Pak "nahoď" nějaké foto.Jasná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jsem zvědavej na live fotky DLC verze. Moc jich na webu nejde najít. Měl jsem je objednaný, ale stornoval jsem je a čekám na nějakou LE ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Pokud v pátek dorazí tak o víkendu nafot?m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Pokud v pátek dorazí tak o víkendu nafot?m Ondro pak si je zamlouvám... Už sem je chtěl taky objednat, ale když už je budeš mít ty, tak si je raděj pak vezmu od tebe... :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Ondro pak si je zamlouvám... Už sem je chtěl taky objednat, ale když už je budeš mít ty, tak si je raděj pak vezmu od tebe... :-DDMáš je mít, ale nepočítej, že to bude nějak brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Máš je mít, ale nepočítej, že to bude nějak brzy Jasně, s příštím týdnem nepočítám... stačí ten další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jasně, s příštím týdnem nepočítám... stačí ten další Za každy extra tyden mam u tebe Plzeň zdarma . To si ale před Vánocemi dam do nosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Kdyby to byly hodinky značky Hong Dong výrobce Made in China, tak to tady všichni roznesou na kopytech a budou hledat kopírovaní i tam kde není... ale je to Steinhart, tak.... Čo to tárám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 precti si predchozi stránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Za každy extra tyden mam u tebe Plzeň zdarma . To si ale před Vánocemi dam do nosu Ok, platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 (upraveno) fb teraz Upraveno 27. března 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 (upraveno) Naživo jsou dobré Upraveno 27. března 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se