Potkan Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 http://www.blu.ch/index_flash.html Docela se mi zalíbily...víte o tom někdo něco? Komu se taky líbí? ;-)
Mike. Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Nevim no, ja bych si asi vybral neco jineho .
xlaque Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Nič moc,su priliš krasne,ale podla mna nizka hodinarina.
pp Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 nějak mi není jasné, kolik je hodin....
Mike. Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Vidim, ze to moc lidi neoslovilo (vcetne me )
Lovap Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Michael napsal: Vidim, ze to moc lidi neoslovilo (vcetne me ) Mňa hej. Typy ako Terzett, Quartett a Quintett sa mi celkom páčia. zaujímavý je aj Majesty s veľkou zotrvačkou (14400/min). A mne sa celkom páči aj Galaxy - to je ten s tou čiernou trblietajúcou sa výplňou - spolu so zlatom je to paráda!
letovod Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 ...zajímavé, některé i celkem pěkné, ale na ruku bych si je nedal
Mike. Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Lovap napsal: Mňa hej. Typy ako Terzett, Quartett a Quintett sa mi celkom páčia. zaujímavý je aj Majesty s veľkou zotrvačkou (14400/min). A mne sa celkom páči aj Galaxy - to je ten s tou čiernou trblietajúcou sa výplňou - spolu so zlatom je to paráda! Vsak proc ne, ale ja je moc nemusim ...
alt Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Tak tohle neni vubec pro me - snad ani jeden kousek mi nesedl.
Luky Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 Tak me se teda vubec nelibi nicim me neoslovuji , ale jestli se ti libi tak proc ne kazdy mame jiny vkus .
uns Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 (upraveno) Niektoré modely mi pripomínajú Jacquet Droz. Ovšem oveľa radšej by som nosil na rukách JD ako Blu. BTW: ich stránky sa mi zdajú veľmi neprehľadné Upraveno 7. července 2007 uživatelem uns
Návštěvník RaGe Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Zvláštní, mají něco do sebe, ale úplně mi stačí se na ně jednou kouknout na monitoru.
mrakodrap Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Zajímavé řešení to se musí nechat. Osobně bych je ale na ruce nenosil. Proti gustu...
Helex Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 A to já bych zas tenhle třírychlostní Turbillon klidně nosil!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se