Jiří Sedlák Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 Souhlas, však jsem měl taky prst na spoušti a nevzal je jen kvůli krátkému tahu. Já teď už třetí den SKX. Myslím, že všechny ostatní hodinky se doma už zastavily. To se snad nikdy nestalo. Po lázních jsou prostě super a místo několika hodinek teď střídám jen jubilee a gumu. Za chvíli padla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 no je to všechno zajímavé... v jedné recenzi se psalo, že spirit jsou vpodstatě stejné jako sarb, ale není tomu tak, jak asi všichni víme. rozdílů je spousta, i když to z dálky vypadá jako úplně stejné hodinky. skx jsou prostě krásné hodinky, jsem šťastný, že se mi podařilo sehnat tu verzi s perpetual kalendářem, je to menší verze, ale ducha skx si to myslím udrželo měl jsem před nedávnem období (kvůli přesným longines), že jsem myslel, že seiko už nedám, ale ta estetika mě dycky nakonec dostane, jsou to prostě krásné hodinky a tedy zůstanou asi vždy v centru mé pozornosti a bohužel zároveň nevím, které dřív dát na ruku, tak je točím furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Taky je aktivně nosím přes půl roku a co sem nasadil jubilee tak ani nemám potřebu přehazovat na něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Nosím je cca týden za měsíc a za ten týden se zrychlý o pět vteřin,pecka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Na rozveselenie pochmurneho dňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 9 let a stále spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 tak už nemám tyhle hodinky, daroval jsem je kamarádce, která byla vytopená v opavě (pomáhal jsem jim přii povodních v r. 1997 a teď to zas vypadalo úplně stejně, metr vody v obýváku apod... dům má stále nacucaný vodou, nepřetržitě jí tam jedou 3 mobilní vysoušeče, naštěstí tepelné čerpadlo bylo pojištěné, tak jí dali přednostně hnedle 3 týdny po povodních nové) byt je samozřejmě komplet. zničen, tak jako všechny v této části Opavy.. ====== nějak jsem měl potřebu udělat jí radost a tohle se tak nějak naskytlo, radost z nich měla obrovskou a když někoho potěším hodinkama, tak mám stejnou radost, jako když si nějaké koupím 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 jedná se tedy o darované spirity, nikoli lhc, ty jsem dostal sám od sebe k narozkám, takže ty nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Jedny Seika Arnie PADI v přirozeném prostředí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 Sněhulky miluju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Moje první automaty,pořád makají 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 6 hodinami, Lacifer napsal: Super verze Samurajů a BoR taky nemá chybu. před 2 hodinami, Johanes napsal: Moje první automaty,pořád makají Dobrá patina, jak je máš dlouho? Od nových? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 4 hodinami, Johanes napsal: Moje první automaty,pořád makají Zivot se s nima nemazlil, ale hodinkovej duchod daleko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 @Jiří Sedlák bohužel,kupoval jsem cca před 13 lety. Měli by být z roku,kdy mě bylo šest let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se