Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Souhlas, však jsem měl taky prst na spoušti a nevzal je jen kvůli krátkému tahu. 😬

Já teď už třetí den SKX. Myslím, že všechny ostatní hodinky se doma už zastavily. To se snad nikdy nestalo. Po lázních jsou prostě super a místo několika hodinek teď střídám jen jubilee a gumu.

IMG_20241205_053028.thumb.jpg.53995eca623ff50f28f3dfeacc734816.jpg

Za chvíli padla 💪

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

no je to všechno zajímavé... v jedné recenzi se psalo, že spirit jsou vpodstatě stejné jako sarb, ale není tomu tak, jak asi všichni víme. rozdílů je spousta, i když to z dálky vypadá jako úplně stejné hodinky.

skx jsou prostě krásné hodinky, jsem šťastný, že se mi podařilo sehnat tu verzi s perpetual kalendářem, je to menší verze, ale ducha skx si to myslím udrželo :)

měl jsem před nedávnem období (kvůli přesným longines), že jsem myslel, že seiko už nedám, ale ta estetika mě dycky nakonec dostane, jsou to prostě krásné hodinky a tedy zůstanou asi vždy v centru mé pozornosti :) 

a bohužel zároveň nevím, které dřív dát na ruku, tak je točím furt dokola

image.thumb.png.273a6c4130821002a4c9ce0ef1ccf062.png

image.thumb.png.50af0580ee45738ffce433817a62aece.png

Odkaz ke komentáři

tak už nemám tyhle hodinky, 

image.thumb.png.2b02c86f1b5d13264d444cbb266f1507.png

daroval jsem je kamarádce, která byla vytopená v opavě (pomáhal jsem jim přii povodních v r. 1997 a teď to zas vypadalo úplně stejně, metr vody v obýváku apod... dům má stále nacucaný vodou, nepřetržitě jí tam jedou 3 mobilní vysoušeče, naštěstí tepelné čerpadlo bylo pojištěné, tak jí dali přednostně hnedle 3 týdny po povodních nové) byt je samozřejmě komplet. zničen, tak jako všechny v této části Opavy..

======

nějak jsem měl potřebu udělat jí radost a tohle se tak nějak naskytlo, radost z nich měla obrovskou 🙏 a když někoho potěším hodinkama, tak mám stejnou radost, jako když si nějaké koupím :) 

• Like 5
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...