kaktusář Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince díky darování spiritů se mi na ruku dostanou častěji sarxy a tak mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince (upraveno) Hele, kaktusáři, to už ty nádherný Spirity neuvidíme, nebo se kamarádka regne a občas nám ukáže, jak ji sluší a že jsou to v podstatě unisex hodinky. SARXy tak hezký nejsou. Ale ty by jí byly asi velký. Upraveno 10. prosince uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Johanes: vím prd, kdy ti bylo 6. Akorát teď vím, že jsi o 0 až 8 let mladší než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Hele, kaktusáři, to už ty nádherný Spirity neuvidíme, nebo se kamarádka regne a občas nám ukáže, jak ji sluší a že jsou to v podstatě unisex hodinky. SARXy tak hezký nejsou. Ale ty by jí byly asi velký. neuvidíme , je konec... vona není ten typ, co posílá fotky a komunikuje přes internet... nebude nic... ale já mám stejně krásnej pocit, že má ona radost, zamilovala si mechanické hodinky, nic o nich nevěděla, bylo to velmi iniciační... sarxy by jí nebyly a stejně bych je nepustil, protože mě se strašně líbí to jejich zpracování, které je o třídu lepší, než spirit. ale máš pravdu, spirity jsou hezčí a padnou mi líp... ale je dost možné, že si nějaké seženu časem , třeba na chrono24 - kde ovšem ani ted žádné nejsou, ha ha a jejich cena asi poleze nahoru, klidně na 20tis. ale má to drunou stránku, postupně jsem nahamounil troje podobné hodinky a stanovil jsem si, že to musím zredukovat - gs - spirit - sarx... no a pokud gs zůstanou u mlsouna, spirit jsem daroval - zůstanou mi sarx - osobně je mám ve škatulce - mechanické gs. ať si kdochce co chce říká ,pro mě jsou to gs tím zpracováním, nevidím v tom rozdíl... chápu, že v tom rozdíl je, ale v mém světě není.. a tak to vyhrály sarxy a nelituju. měl sis je koupit, když jsem ti je nabízel dal by sis je na kůži, to jsou moc pěkné... stejně luxusní hodinky tohoto typu jsou většinou na kůži nebo sis mohl časem dokoupit tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince prostě jsem zjistil, že moc hodinek mi nedělá dobře na psychiku.. ráno se probudím a chorobně přemýšlím, co si dát na ruku a někdy mě z toho až fyzicky bolí hlava... takže jsem našel jediný recept: redukovat, redukovat, redukovat! čili můj dárek byl zároveň i dárek pro mé duševní zdraví, ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Před hodinou, kaktusář napsal: prostě jsem zjistil, že moc hodinek mi nedělá dobře na psychiku.. ráno se probudím a chorobně přemýšlím, co si dát na ruku a někdy mě z toho až fyzicky bolí hlava... takže jsem našel jediný recept: redukovat, redukovat, redukovat! čili můj dárek byl zároveň i dárek pro mé duševní zdraví, ha ha tohle je první krůček k léčbě chronobundusu, hlavně nesmíš po ránu teď přemýšlet, čím zaplnit ten prázdný chlíveček v hodinkovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Alpinisty na vepřový kožce. Něco bych zas koupil, ale nevim co Tak nejspíš zas nějaký GS asi … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 53 minutami, pebe napsal: nesmíš po ránu teď přemýšlet, to samozřejmě dělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 39 minutami, Waya03 napsal: nejspíš zas nějaký GS taky bych nějaký chtěl... jestli si mlsoun nechá ty quartz gs, asi začnu šetřit na jiné s jinak barevným číselníkem pak bych ovšem musel pustit sarxy ale to by mi asi problém nedělalo... a taky se mi docela líbí king seiko ale to bych si musel ty sarxy nechat, protože je to jenej žánr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince a pak tu máme tadydletyto: ty bych chtěl samozřejmě taky, ale jak to udělat, když umenšuji sbírku... to fakt nevím :))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Na těch se mi nelíbí ručky, klasické dauphine by byly lepší. No mě se ty Spirity líbily na tom super tahu. Mě teď uchvátily jedny jdm Citizeny. Ale teď je asi nákupům konec, do mého světa vstoupila po letech bytost opačného pohlaví. Sice vůbec nevím, jak to všechno dopadne, ale dnům klidného rozjímání nad hodinkami je konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 21 minutami, Jiří Sedlák napsal: Na těch se mi nelíbí ručky, klasické dauphine by byly lepší. No mě se ty Spirity líbily na tom super tahu. Mě teď uchvátily jedny jdm Citizeny. Ale teď je asi nákupům konec, do mého světa vstoupila po letech bytost opačného pohlaví. Sice vůbec nevím, jak to všechno dopadne, ale dnům klidného rozjímání nad hodinkami je konec. doufám, že má ráda hodinky... darovat hodinky ženě patří k nejlepším zážitkům mě to darování spiritů hodně naplnilo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Před hodinou, kaktusář napsal: taky bych nějaký chtěl... jestli si mlsoun nechá ty quartz gs, asi začnu šetřit na jiné s jinak barevným číselníkem pak bych ovšem musel pustit sarxy ale to by mi asi problém nedělalo... a taky se mi docela líbí king seiko ale to bych si musel ty sarxy nechat, protože je to jenej žánr Kolonku King Seiko už mám odškrtnutou a GS bych nejraději s manuálním pohonem, něco z řady SBGW nejspíš. Nebo na tyhle bych si dal říct https://www.grand-seiko.com/us-en/news/2024/pr/20240902 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince krása... já si zkoušel nedávno v koscomu tyhle: a byl jsem unešen - jak jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince to si pak člověk říká: všechno prodej a kup si jedny na furt! ale nevěřím si, že by to dopadlo dobře a tak mám raději (zbaběle) několik "levných" a střídám, aby byla zábava... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Tyhle bych si dal líbit! Caliber 9SA4 Driving system: Manual-winding Frequency: 36,000 vibrations per hour (10 beats per second) Accuracy (mean daily rate): +5 to -3 seconds per day Power reserve: 80 hours Number of jewels: 47 Specifications Stainless steel case and clasp (SLGW005) Box-shaped sapphire crystal with anti-reflective coating on the inner surface See-through case back Water resistance: 3 bar Magnetic resistance: 4,800 A/m Diameter: 38.8mm, Thickness: 10.4mm Crocodile strap with stainless steel buckle (SLGW005) Approximate recommended retail price: $9,700 (SLGW005) Limited edition of 1,200 (SLGW005) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince přijde mi, že vlastnit GS s manuálním pohonem je úplně nejvíc, co bych mohl dosáhnout, absolutní vrchol v mém světě... a přitom v rámci gs - aspon tyto - nejsou zas tak za raketu, furt je to na spodní straně cenového žebříčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 7 hodinami, kaktusář napsal: a pak tu máme tadydletyto: ty bych chtěl samozřejmě taky, ale jak to udělat, když umenšuji sbírku... to fakt nevím :))) Tak zrovna tuhle řadu jsem byl po několika měsících špehování na netu omrknout v Koscomu. Kromě těhle ještě Shiro-Iro a Araigaki a ten tah mi přijde na těch fotkách hezčí, než je ve skutečnosti. A trochu mě mrzí, že tyhle černé nemají stejné ručičky jako ostatní modely. Ta bílá se mi zdá až moc bílá a na můj vkus se to až moc tříská. A to jsem fanda Black&white kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince aha, zajímavé, taky si je půjdu omrknout.. bohužel ty obruázky na netu často takhle klamou no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se