Jakub87 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 22 minutami, martincihak napsal: Již delší dobu nosím tato Seika na natu a pozoruju, jejich zpožďování. Denně tak -1,5 minuty. Že by již nastal čas na servis?! 1.5 minuty už je dost. A jak jsou dlouho od posledního servisu?
martincihak Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 12 minutami, Jakub87 napsal: 1.5 minuty už je dost. A jak jsou dlouho od posledního servisu? Zatím bez servisu - zakoupeny 2.2021 a mají dokonce ještě záruku (byla 5 let). Co jsem koukal do záručáku, tak tam stojí, že záruka se vztahuje i na přesnost hodinek.
Pasik Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Dobrý den je, když vám hodinky a vrtačka ladí s knížkou. Nebo knížka a vrtačka s hodinkama?
Nick06 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Pořád letní Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
childe Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Pro letní deštík to chce voděodolný model 1
Vortex-Tempus Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Novy remen na moje otlkacky. Taky Seikoflex od Clockwork Republic… je to super… 6
Jiří Sedlák Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Já k vodě zvolil tradičnější kombinaci. Ten řemen jsem koupil přesně pro ně, sekne jim a je fakt pohodlnej. A navíc voní. 2
Hector_24 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 48 minutami, Jiří Sedlák napsal: Já k vodě zvolil tradičnější kombinaci. Ten řemen jsem koupil přesně pro ně, sekne jim a je fakt pohodlnej. A navíc voní. Ahoj, jaky to je presne remen? Moc diky
Jiří Sedlák Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Hele je koupenej od místního člena. Původ nevím, ale je super.
Adammm Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července V 20. 7. 2025 v 18:40, Pasik napsal: Dobrý den je, když vám hodinky a vrtačka ladí s knížkou. Nebo knížka a vrtačka s hodinkama? Stylový řemínek, kde by se dal koupit, dáš mi tip? Děkuji…
kamil_m2 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Moje seika asi z roku 2012. Oranžová je už vybledlá, vše je originál. Popravdě strojek má to nejlepší za sebou, takže už je moc nenosím a postupně - potupně přešel na quartz 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se