Jiří Sedlák Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 18 hodinami, kamil_m2 napsal: Moje seika asi z roku 2012. Oranžová je už vybledlá, vše je originál. Popravdě strojek má to nejlepší za sebou, takže už je moc nenosím a postupně - potupně přešel na quartz To ještě není tak hrozný, 13 let, to by mohlo stačit promazat. Tedy základní servis. 1
Arthur N. Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července V 24. 7. 2025 v 18:49, kolky87 napsal: MiniSkx Supr, ty jsem mel a nevim proc jsem je pustil . Asi jsem byl mlady a hloupy
Jerryl Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Poslední dobou mě strašně baví tyto digi 1 2
Rendell Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Tak jsem zjistil, že mají funkci eol. 1 1
chief Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července ️ dajvery pokřtěny Bíčová a žrací sezóna v plném proudu 1
Greenhornik Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Seiko jsem už nějaký ten rok neměl v hodinkovnici a už mi začaly chybět , tak jsem to urychleně napravil novými Seiko 5 SRPL93K1 Gene Kranz. Velikostně trochu pod můj sweet spot, ale ten lesklý číselník a aplikované indexy jsou boží. Skoro až uvažuju, jestli ještě nevzít ty světlé 4 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se