Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 před 1 hodinou, RadekB napsal: Naomi Uemura. Za 7 dní +8 sekund. Zatím s přehledem nejpřesnější hodinky v mé hodinkovnici. Moje nové King Turte Manta Ray 6 dní -5 sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 před 3 hodinami, Čajíček napsal: Pro me klasika vsech klasik ke ktere jsem vzhlizel kdyz jsem se zacal vice zajimat o hodinky. Pak jsem si je koupil a musel jsem se jich obratem zbavit protoze mi prisly male na moje zapesti. Od te doby o nich snim a dnes, kdyz uz nejak prirozene zmensuju rozmery hodinek, mozna nastal cas si udelat radost A to jsem je jeste pred 2.roky videl prodavat na letisti v Zadaru. Ze ja blbec je nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 -4s/den happy happy happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Ondrais napsal: Pro me klasika vsech klasik ke ktere jsem vzhlizel kdyz jsem se zacal vice zajimat o hodinky. Pak jsem si je koupil a musel jsem se jich obratem zbavit protoze mi prisly male na moje zapesti. Od te doby o nich snim a dnes, kdyz uz nejak prirozene zmensuju rozmery hodinek, mozna nastal cas si udelat radost A to jsem je jeste pred 2.roky videl prodavat na letisti v Zadaru. Ze ja blbec je nevzal. nevěš hlavu, ještě bude příležitost. Já je mám tak 14dnů po servisu. Byly hluboko v šuplíku a myslel jsem, že už nejsou a je to tak nejlepší dárek. Ještě jsem nechal opravit skx779, ty ležely hned vedle i s krabicí. Ty si vezmu zítra. Je to návrat dvou legend s velkým "L" Když si nedám pěknej dárek sám, nikdo to za mě neudělá. Upraveno 28. prosince 2022 uživatelem Čajíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Jo SKX 007/9 nejsou malé na jakékoliv zápěstí, jen k tomu dozrát z těch obřích budíků. Koupil jsem vloni hodně jeté, protože nové už nebyly rozumně k dostání a servis je teď čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Pořád nikdo nepoznal svoje SKX 007 na Strapcode jubilee vylovené z rybníka viz: před 9 hodinami, watchkrist20 napsal: Ztratil je někdo odsud? https://www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/od-rybnika-s-usmevem-nejvic-304264/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 (upraveno) Aby mi nebylo smutno, poridil jsem pritelkyni na jeji paratko skx013 a nutim ji je nosit Upraveno 28. prosince 2022 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Tak uz je mam zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 3 minutami, Pivas napsal: Tak uz je mam zase. Jsou dobrý . Jaký máš prosim obvod zápěstí? Pokud se nepletu tak to jsou 44? Vypadají na tvé ruce dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Cca 18cm,tyhle hodinky klamou,těch 44 je na papíře,ve skutecnosti působí diky tvaru pouzdra mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 9 hodinami, Pivas napsal: Tak uz je mam zase. Na jakých to máš stěžejkách? Tam máš mezeru jako prase. Jinak se mi tyhle líbí asi nejvíc ze všech Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Mas pravdu. Dnes mi dorazily a jsou tam spatne stezejky. Nevite nekdo prosím kde objednat origo seiko stezejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Naděleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 5 hodinami, Pivas napsal: Mas pravdu. Dnes mi dorazily a jsou tam spatne stezejky. Nevite nekdo prosím kde objednat origo seiko stezejky? To je 20 nebo 22? 20 bych měl asi doma, protože mi je někdo nacpal do SKX, jinak Koscom 240 Kč/ks, před skoro rokem. 22mm měli skladem. Já bych ty své 20 klidně pustil nebo úplně nejlíp vyměnil s někým za 22 a klidně doplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Pětky, …přeji dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jo tyhle pětky můžu, jen škoda, že nemají zapuštěnou korunku na 4 ale trčí na trojce ven. Jinak jeden z nejhezčích ciferníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se