Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, Čajíček napsal:

20221228_152310.thumb.jpg.3ab7254d75e34c757bb09bb9e5dbaa50.jpg

Pro me klasika vsech klasik ke ktere jsem vzhlizel kdyz jsem se zacal vice zajimat o hodinky. Pak jsem si je koupil a musel jsem se jich obratem zbavit protoze mi prisly male na moje zapesti. Od te doby o nich snim a dnes, kdyz uz nejak prirozene zmensuju rozmery hodinek, mozna nastal cas si udelat radost :) A to jsem je jeste pred 2.roky videl prodavat na letisti v Zadaru. Ze ja blbec je nevzal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Ondrais napsal:

Pro me klasika vsech klasik ke ktere jsem vzhlizel kdyz jsem se zacal vice zajimat o hodinky. Pak jsem si je koupil a musel jsem se jich obratem zbavit protoze mi prisly male na moje zapesti. Od te doby o nich snim a dnes, kdyz uz nejak prirozene zmensuju rozmery hodinek, mozna nastal cas si udelat radost :) A to jsem je jeste pred 2.roky videl prodavat na letisti v Zadaru. Ze ja blbec je nevzal. 

😞 nevěš hlavu, ještě bude příležitost. Já je mám tak 14dnů po servisu. Byly hluboko v šuplíku a myslel jsem, že už nejsou 😉 a je to tak nejlepší dárek. Ještě jsem nechal opravit skx779, ty ležely hned vedle i s krabicí. Ty si vezmu zítra. Je to návrat dvou legend s velkým "L"

Když si nedám pěknej dárek sám, nikdo to za mě neudělá.

Upraveno uživatelem Čajíček
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Pivas napsal:

Mas pravdu. Dnes mi dorazily a jsou tam spatne stezejky. 
Nevite nekdo prosím kde objednat origo seiko stezejky?

To je 20 nebo 22? 20 bych měl asi doma, protože mi je někdo nacpal do SKX, jinak Koscom 240 Kč/ks, před skoro rokem. 22mm měli skladem.

Já bych ty své 20 klidně pustil nebo úplně nejlíp vyměnil s někým za 22 a klidně doplatil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...