Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

V 15. 4. 2024 v 15:45, gooseman napsal:

Po delší době provětrávám tyto fešandy

IMG_1894.jpeg

Nádherný hodinky. Vždycky mě zajímalo jestli jsou větší než klasické 300m Marinemastery SBDX001.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě jednu aktuální přidávám.

Pro Cecila: mám možnost porovnání, v minulosti jsem měl jak SBDX001 tak i SLA025. Toto jsou SLA039. Oproti SLA025 za mě zvítězila barva cifru, barva gumy a „Ever-Brilliant Steel“ (zmínil jsem se o tom v tomto vláknu na str. 1363). Hezčí modrou jsem na jiných hodinkách nikdy neviděl, byť mě H. Moser & Cie s jejich Funky blue taktéž hodně dráždí🤔.

Byť v recenzích, které jsem před koupí prohlédl jsou klasické Marinemastery hodnoceny jako trošičku menší, tak za mě je to přesně naopak. Lépe se mně nosí na zápěstí SLA a určitě vliv hraje i velice příjemná guma. S gumou a vlastně i s tahem jsem se u klasických MM300 nikdy zcela neskamarádil.

Odkaz na článek na Hodinkee.com.

IMG_1903.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, gooseman napsal:

Tak ještě jednu aktuální přidávám.

Pro Cecila: mám možnost porovnání, v minulosti jsem měl jak SBDX001 tak i SLA025. Toto jsou SLA039. Oproti SLA025 za mě zvítězila barva cifru, barva gumy a „Ever-Brilliant Steel“ (zmínil jsem se o tom v tomto vláknu na str. 1363). Hezčí modrou jsem na jiných hodinkách nikdy neviděl, byť mě H. Moser & Cie s jejich Funky blue taktéž hodně dráždí🤔.

Byť v recenzích, které jsem před koupí prohlédl jsou klasické Marinemastery hodnoceny jako trošičku menší, tak za mě je to přesně naopak. Lépe se mně nosí na zápěstí SLA a určitě vliv hraje i velice příjemná guma. S gumou a vlastně i s tahem jsem se u klasických MM300 nikdy zcela neskamarádil.

Odkaz na článek na Hodinkee.com.

IMG_1903.jpeg

Díky moc zase si mám co pročítat a nastudovat. Tyhle ty SLA Seika se mi vždy líbily ani velký ani malý. Ideální na denní nošení. A to si myslím že mám hodně velkou ruku. MM300 Jsou fajn ale na tahu a i tak mi přišly trošku menší. Na gumě se mi nelíbily.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...