Lacifer Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Tajtanik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Stále SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Po delší době provětrávám tyto fešandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna V 15. 4. 2024 v 15:45, gooseman napsal: Po delší době provětrávám tyto fešandy Za mě něj potápky a zdaleka ne jen od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Emperory s novým brněním.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V 15. 4. 2024 v 15:45, gooseman napsal: Po delší době provětrávám tyto fešandy Nádherný hodinky. Vždycky mě zajímalo jestli jsou větší než klasické 300m Marinemastery SBDX001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Tak ještě jednu aktuální přidávám. Pro Cecila: mám možnost porovnání, v minulosti jsem měl jak SBDX001 tak i SLA025. Toto jsou SLA039. Oproti SLA025 za mě zvítězila barva cifru, barva gumy a „Ever-Brilliant Steel“ (zmínil jsem se o tom v tomto vláknu na str. 1363). Hezčí modrou jsem na jiných hodinkách nikdy neviděl, byť mě H. Moser & Cie s jejich Funky blue taktéž hodně dráždí. Byť v recenzích, které jsem před koupí prohlédl jsou klasické Marinemastery hodnoceny jako trošičku menší, tak za mě je to přesně naopak. Lépe se mně nosí na zápěstí SLA a určitě vliv hraje i velice příjemná guma. S gumou a vlastně i s tahem jsem se u klasických MM300 nikdy zcela neskamarádil. Odkaz na článek na Hodinkee.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 22 minutami, gooseman napsal: Tak ještě jednu aktuální přidávám. Pro Cecila: mám možnost porovnání, v minulosti jsem měl jak SBDX001 tak i SLA025. Toto jsou SLA039. Oproti SLA025 za mě zvítězila barva cifru, barva gumy a „Ever-Brilliant Steel“ (zmínil jsem se o tom v tomto vláknu na str. 1363). Hezčí modrou jsem na jiných hodinkách nikdy neviděl, byť mě H. Moser & Cie s jejich Funky blue taktéž hodně dráždí. Byť v recenzích, které jsem před koupí prohlédl jsou klasické Marinemastery hodnoceny jako trošičku menší, tak za mě je to přesně naopak. Lépe se mně nosí na zápěstí SLA a určitě vliv hraje i velice příjemná guma. S gumou a vlastně i s tahem jsem se u klasických MM300 nikdy zcela neskamarádil. Odkaz na článek na Hodinkee.com. Díky moc zase si mám co pročítat a nastudovat. Tyhle ty SLA Seika se mi vždy líbily ani velký ani malý. Ideální na denní nošení. A to si myslím že mám hodně velkou ruku. MM300 Jsou fajn ale na tahu a i tak mi přišly trošku menší. Na gumě se mi nelíbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Původní 5 sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Ta univerzálnost mě stále baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Dnešní dodávka řemínků. Konečně jsem se odhodlal vyměnit tah, asi potřebuju vychytanější nástroje na demontáž tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Po delší době opět za kulturou a k té příležitosti koncertní SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna po půl dne tahu zkouším natořemínky...celodenní nošení tahu prostě nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se