martincihak Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna (upraveno) Dneska první zatěžkávací zkouška nového řemínku na alpinistech Upraveno 20. dubna uživatelem martincihak Špatný formát obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 5 hodinami, kaktusář napsal: po půl dne tahu zkouším natořemínky...celodenní nošení tahu prostě nedám Co ti konkrétně na tom tahu vadí? Nebo ti vadí něco na tahu obecně? Právě že já většinou nedávám celej den kůži nebo gumu. Hlavně když je teplo. Tah klidně rok bez sundání, ale to by člověk nesměl mit plnou kabelu. Teď jak se ochladilo můžu nosit konečně celej den kůži. V létě to nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna mně vadí obecně váha, některé tahy i doslova řežou (na jedněch citizenech mám řezací tah) - ten od seiko ne. Ale ta váha je mi po pár hodinách nepříjemná. Natořemínek je asi nejpohodlnější. Pak kůže a nakonec guma/silikon - mám dycky pak pocit, že sem neprodyšně uzavřenej. Takže to musím furt střídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna U mě tah, potom kůže a guma nastejno podle druhu hodinek, ale nesmí bejt silikon, ten se nikdy nevytvaruje. Nato taky nemám rád, ale výhoda větší neztratitelnosti je neoddiskutovatelná. Takže ustřihnu tu druhou pičovinu co je tam navíc a do extrémních podmínek to jednou zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarst Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Takže ustřihnu tu druhou pičovinu já to taky stříhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarst Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 1 hodinou, childe napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna U samurajů dneska zůstanem aspoň než kolem šestý večer dorazí Brushie s monstrama. Já dneska koukal na třetí sérii Lajny, takže na Hrouzka Samuraje na gumě. Akorát já mám černé a gumu z SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Černý Samuraie na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Pokud Alpinisty, tak raději ty starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Změna, dorazily jsou mnohem víc super než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna (upraveno) GMT Upraveno 21. dubna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Kam na ty rarity chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Změna, dorazily jsou mnohem víc super než na fotkách. Ty jsou skutečně monstrózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna (upraveno) Red Alpinist 4s15 Upraveno 21. dubna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 9 minutami, špelda66 napsal: Red Alpinist 4s15 Další blázen, co má fakt všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 24 minutami, childe napsal: Ty jsou skutečně monstrózní Měl bys je vidět na živo. Hlavně na slunci. Fakt láska na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 4 minutami, Jiří Sedlák napsal: Měl bys je vidět na živo. Hlavně na slunci. Fakt láska na první pohled. Když jsem viděl fotku na slunci ani mi to nepřišlo, ale naživu to určitě bude lepší. Pro mě jsou až moc monstrózní, přeci jen chce to pořádně zápěstí, kterého nejsem majitelem, ale to (ne)znamená, že se mi (ne)líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se