špelda66 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 26 minutami, horskjan napsal: Tah je tah, ale sem tam na léto bude tahle kombinace dobrá. Ten Tropic od Wolbrook je bezvadnej, i mají celkem široký výběr barev... Povedená kombinace, tropic od wolbrook je skvělej, občas je i "akce" 2+1 zdarma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Právě teď, špelda66 napsal: Povedená kombinace, tropic od wolbrook je skvělej, občas je i "akce" 2+1 zdarma Díky za info, pohlídám si a třeba bych doplnil barvičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Je ten tropic od Wolbrooku guma nebo silikon? I 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Stačí se podívat na jejich stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června vožralej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června (upraveno) tak nevim... Upraveno 16. června uživatelem kaktusář 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Líbí se mi ta textura cifru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června mně se líbí i tvar těla - je to jako pláty brnění... cifr je samozřejmě krásnej... už mě několikrát napadlo, že si je zase koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Tak to máš pravdu, pouzdro je správně hranaté a broušené. Až se ti po nich bude hodně stýskat, tak napiš. Nemůžu mít všechno a měl bys zase ty svoje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Samuraje jsou skvělý. Od koupě je mám furt na ruce. Občas je vyměním za jiný kousek, ale za hoďku jdou zpátky na ruce . Foto starší, ale na ruce jsou i dnes . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Souhlas, jsou skvělý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Dávám šanci origo tahu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ro55ace Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Mytí Suzie s novým strapem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Tak zpátky na tahu, pro mě nejpohodlnější varianta. Ještě jsem zvědavý na jubilee od Uncle Straps, který mám k Alpinistům na cestě... Ten tropic od Wolbrook je bezva a i se mi ta kombinace líbí, sem tam to tak určitě ponosím 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června V 14. 6. 2024 v 23:15, Jiří Sedlák napsal: Je ten tropic od Wolbrooku guma nebo silikon? I V 15. 6. 2024 v 6:14, špelda66 napsal: Stačí se podívat na jejich stránky. ...také jsem se tedy znova podíval na jejich stránky a je to guma - píší "NBR vulcanized rubber" Ten jejich tropic je krásně měkký, příjemný povrch, dobře udělaný, kvalitní spona a hezky i voní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června A hlavně se guma nesnaží furt narovnat jako ten pitomej silikon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Já dnes vytáhl Draculy, asi pojedu na chvíli k vodě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Willard 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se