kaktusář Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna teď na to koukám a říkám si: já jsem asi seikař.. seika se prostě nezbavím. vyměním to, prodám to a vleze mi to zpět v jiné podobě oknem 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 2 hodinami, kaktusář napsal: teď na to koukám a říkám si: já jsem asi seikař.. seika se prostě nezbavím. vyměním to, prodám to a vleze mi to zpět v jiné podobě oknem Jsi ztracen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeV Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Jsi ztracen fakt že jo... ale mechaniky seiko nemám :))) pokud někdy mechaniky, tak jedině ruční nátah GS, ha ha... onehdá jsem si je zkoušel v koscomu a byla to čistá krása... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Stále kinetic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) V 15. 1. 2025 v 10:57, kaktusář napsal: Pán je taky posluchač analogu. Vysoký těžký talíř, ramínko na 4 hrotech. Dobrý. Co posloucháš? Já dneska retro. Upraveno 18. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) no, já byl u kamaráda, poslouchali jsme zrovna jednoho al di meolu - skutečně analog. nahrávku - al di meolu proslavil asi chick corea, jehož ted hodně poslouchám, zvlášť mě bere jeno semdesátkový elektrický zvuk, a vůbec nástroje typu hammond, je to takový ujetý, ale prostě asi jak jsem husákovo dítě, tak ty sedmdesátky čím dál víc žeru, jedu teď různé interprety na tento nástroj, např. reuben wilson apod. já mám doma mnohem horší gramec, ale celkem dobrou jehlu a jsem ujetej na starejch zesilovačích no... naštěstí jsem se sběrem už přestal a užívám si hudbu... jinak si platím spotify a honím to přes externí zvukovku do zesáčku, bedny mám ze sedmdesátejch let, americký... měl jsem štěstí, že jsem se uspokojil a neprahnu po věcech za statisíce, ani nevím, jak se mi ta milost přihodila... a tajně doufám, že se mi to stane i s hodinkama, dojdu do bodu, kdy se uklidním a budu si už jen vychutnávat tento gramec mám tedy v obyváku: narazil jsem na kamaráda, kterej je sběratel těchto věcí a občas mi něco přepustí Upraveno 18. ledna uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) Mám to podobně, gramce mám všechny Tesla NC440, 450 a 500, zesilovače starý referenční Pioneery 6kové řady (14kg) a bedny stary Heco, Canton apod. Za pár kaček a hraje to suprově. Bedny máš teda super, kdo zná, ví. Al di Meola dobrý, mám od něj něco původního dobovýho od kámoše, on toho nakoupil a vůbec to neposlouchal, tak si občas od něj něco vyberu. Upraveno 18. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna SARX055 vedia byť ešte o kúsok ľahšie na nato 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mám to podobně, gramce mám všechny Tesla NC440, 450 a 500, zesilovače starý referenční Pioneery 6kové řady (14kg) a bedny stary Heco, Canton apod. Za pár kaček a hraje to suprově. Bedny máš teda super, kdo zná, ví. Al di Meola dobrý, mám od něj něco původního dobovýho od kámoše, on toho nakoupil a vůbec to neposlouchal, tak si občas od něj něco vyberu. no to máš super, je to paráda, že se v této době může člověk dostat za pár šupů k pěkným věcem, které v osmdesátkách byly naprosto neodstupné... tohle je obyvák a v kanclu mám ten spotify přes zvukovku steinberg, a tyto bedny a dva zesilovače, které občas prohodím, protože oba maj dobrej zvuk a neumím si vybrat, kterej je lepší, ha ha: a odpoledne jsem vzal do polí fieldy, abych to tady neplevelil jen zesákama, ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna není nad jednoduchost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna a je mi to velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna půldílky maj konicke tycinky, davaj se standardně:) hotovo! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 15. 1. 2025 v 19:30, tulo napsal: Stále kinetic Nádhera miluju tu hloubku, podobně jako u MM300 nebo mých landmasterů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes trocha historie z Japonska. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se