Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 3 hodinami, Kupa54 napsal:

Jsi ztracen 🤣

fakt že jo... ale mechaniky seiko nemám :)))

pokud někdy mechaniky, tak jedině ruční nátah GS, ha ha...

onehdá jsem si je zkoušel v koscomu a byla to čistá krása...

image.thumb.png.af202804f6d254222f735c1ad04bb7b8.png

image.thumb.png.197bc352fce69e26c353dd4f9775edde.png

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, já byl u kamaráda, poslouchali jsme zrovna jednoho al di meolu - skutečně analog. nahrávku - al di meolu proslavil asi chick corea, jehož ted hodně poslouchám, zvlášť mě bere jeno semdesátkový elektrický zvuk, a vůbec nástroje typu hammond, je to takový ujetý, ale prostě asi jak jsem husákovo dítě, tak ty sedmdesátky čím dál víc žeru, jedu teď různé interprety na tento nástroj, např. reuben wilson apod. já mám doma mnohem horší gramec, ale celkem dobrou jehlu a jsem ujetej na starejch zesilovačích no... naštěstí jsem se sběrem už přestal a užívám si hudbu... jinak si platím spotify a honím to přes externí zvukovku do zesáčku, bedny mám ze sedmdesátejch let, americký... 

měl jsem štěstí, že jsem se uspokojil a neprahnu po věcech za statisíce, ani nevím, jak se mi ta milost přihodila... a tajně doufám, že se mi to stane i s hodinkama, dojdu do bodu, kdy se uklidním a budu si už jen vychutnávat 🙏

tento gramec mám tedy v obyváku:

image.thumb.png.be094270b73466e41d2efef40455b319.png

image.thumb.png.b8ff57b60efd700e99eb2cf2bde8ae7a.png

image.thumb.png.aa8c8a34d1e64b1849a53756c5bed674.pngnarazil jsem na kamaráda, kterej je sběratel těchto věcí a občas mi něco přepustí :) 

Upraveno uživatelem kaktusář
Odkaz ke komentáři

Mám to podobně, gramce mám všechny Tesla NC440, 450 a 500, zesilovače starý referenční Pioneery 6kové řady (14kg) a bedny stary Heco, Canton apod. Za pár kaček a hraje to suprově.

Bedny máš teda super, kdo zná, ví.

Al di Meola dobrý, mám od něj něco původního dobovýho od kámoše, on toho nakoupil a vůbec to neposlouchal, tak si občas od něj něco vyberu.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Mám to podobně, gramce mám všechny Tesla NC440, 450 a 500, zesilovače starý referenční Pioneery 6kové řady (14kg) a bedny stary Heco, Canton apod. Za pár kaček a hraje to suprově.

Bedny máš teda super, kdo zná, ví.

Al di Meola dobrý, mám od něj něco původního dobovýho od kámoše, on toho nakoupil a vůbec to neposlouchal, tak si občas od něj něco vyberu.

no to máš super, je to paráda, že se v této době může člověk dostat za pár šupů k pěkným věcem, které v osmdesátkách byly  naprosto neodstupné... tohle je obyvák a v kanclu mám ten spotify přes zvukovku steinberg, a tyto bedny a dva zesilovače, které občas prohodím, protože oba maj dobrej zvuk a neumím si vybrat, kterej je lepší, ha ha:

image.thumb.png.444eec6a1cf40c6d436635d196bc3844.png

image.thumb.png.172e148a480f474e8509daae9e5fb77c.png

a odpoledne jsem vzal do polí fieldy, abych to tady neplevelil jen zesákama, ha ha

image.thumb.png.1784e37d65e8776ed9bf060f75a16df9.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...