Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 9 hodinami, salámek napsal:

Asi před hodinou jsem je vyzvedl z lázní Onyx. 👍

IMG_3557.jpeg

zamackl jsem slzu, tyhle SKX013 jsem v praveku taky rad nosil🥲

Odesláno

Jak se nosí na gume teď v zimě? Já nákup odkládám až před léto, si ji spojuju spíš s koupáním. Jak se vleze pod rukáv? Zase nehrozí, že by studila, že?

Odesláno
před 4 hodinami, Delapancha napsal:

Jak se nosí na gume teď v zimě? Já nákup odkládám až před léto, si ji spojuju spíš s koupáním. Jak se vleze pod rukáv? Zase nehrozí, že by studila, že?

Díky za optání. Nosím potápky celoročně, jiný typ hodinek skoro ani nemám. A ze všeho nejvíc jsem si nakonec oblíbil gumu. Na ocelovém náramku bývají těžké a nepohodlné, na hadru moc trčí a zlobí pod dlouhým rukávem, teď v zimě na cestu z bazénu je mokrý hadr ideální věc. Takže střídám různé gumy, z nichž ta originální je nejhorší (chytá prach a plechové poutko se furt povoluje). Obecně tyhle hodinky jsou na převlíkání skvělý, sluší jim všechno možný a tak se to dá střídat podle nálady.

20251117_085651.png.39b22553bbe4e9faf429d8a543058680.png

• Like 3
Odesláno
před 6 hodinami, Zlý vlk napsal:

Díky za optání. Nosím potápky celoročně...

Já děkuji za odpověď. Mě tahy nevadí, spíš naopak. Ale tu gumu, jakože z kaučuku, mám v plánu. Uvidíme. Třeba až ji seženu, tu kterou chci (waffle šedá), možná tah zůstane v šuplíku... Po těch letech už mě zběsilé přezouvání tahů, řemenů atd. tolik nebaví, spohodlněl sem :) . Když mi něco sedí, vzhledem i na ruce, moc to pak už neměním. Nata, zulu, ty jsem asi úplně zavrhl. U těhle tenkých želv to navíc degraduje jejich výšku či nízkost. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...