EDYMI Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Päťky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Jsem mizerný fotograf... čerstvě pořízené SKX015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Odpolední siesta v chládku Hmm, originál guma ku nim sedí farebne ďaleko lepšie. Celkom mi je za mojimi smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tt2712 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Přeji hezký den, Toto fórum sleduju už asi tři roky a dal jsem si takovej cíl, že si po škole koupím svoje první trošku lepší hodinky.Začínám tedy klasicky Monsterama.Nevim, jestli to patří do tohoto vlákna,nějaký vlákno na dotazy jsem buď přehlídl, anebo tu není.Kdyžtak to smažte a prosím za prominutí.Zkrátka potřebuju radu. Dnes mi tedy přišly monstery 2 gen. ze skywatches a docela mě zklamalo, že na ciferníku mám tu značku prospexu, to malý xko, přitom na netu nemůžu nikde monstra s xkem najít..Nevim, co si o tom myslet? Je to nějaká třetí generace, nebo mám něco jinýho? Na záruční kartičce je normálně tužkou SRP307K1 a kalibr 4r36-0150.Děkuji za co nejrychlejší odpoveď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Jsem mizerný fotograf... čerstvě pořízené SKX015 a.jpgTo je skoro poklad! Kde jsi je sehnal, smim-li se ptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 (upraveno) To je skoro poklad! Kde jsi je sehnal, smim-li se ptat?Jejich příběh stručně vyčteš tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78700-gentlemani-fóra/?p=1707649sám Ti bližší info neposkytnu, neb nevím edit:foto ještě tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1707662atady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68171-klub-malych-hodiniek/?p=1707644čímž na čas opět s mým "focením" končím Upraveno 8. června 2016 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Přeji hezký den, Toto fórum sleduju už asi tři roky a dal jsem si takovej cíl, že si po škole koupím svoje první trošku lepší hodinky.Začínám tedy klasicky Monsterama.Nevim, jestli to patří do tohoto vlákna,nějaký vlákno na dotazy jsem buď přehlídl, anebo tu není.Kdyžtak to smažte a prosím za prominutí .Zkrátka potřebuju radu. Dnes mi tedy přišly monstery 2 gen. ze skywatches a docela mě zklamalo, že na ciferníku mám tu značku prospexu, to malý xko, přitom na netu nemůžu nikde monstra s xkem najít..Nevim, co si o tom myslet? Je to nějaká třetí generace, nebo mám něco jinýho? Na záruční kartičce je normálně tužkou SRP307K1 a kalibr 4r36-0150.Děkuji za co nejrychlejší odpoveď . Takže máš tyhle? http://www.longislandwatch.com/Seiko_Superior_SRP307_SRP307K_Black_Monster_Watch_p/srp307k1.htm Jsou to nový monstra, Seiko teď bohužel cpe Prospex logo úplně všude no, taky se mi to dvakrát nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tt2712 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Takže máš tyhle? http://www.longislandwatch.com/Seiko_Superior_SRP307_SRP307K_Black_Monster_Watch_p/srp307k1.htm Jsou to nový monstra, Seiko teď bohužel cpe Prospex logo úplně všude no, taky se mi to dvakrát nelíbí.Jj to jsou oni:) No neva, vracet je už nebudu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Hmm, originál guma ku nim sedí farebne ďaleko lepšie. Celkom mi je za mojimi smutno Barevně určitě, ale tahle neorig. guma je o něco měkčí a příjemně se na ní ty modrásci nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ranní rychlocvak a kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Hodím sem taky pár dnešních,aby vám to nebylo náhodou líto Musely na chvíli na ruku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Upravené SKX, safírové sklo a keramická luneta na nové pásku Hirsch:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 stále sarby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Rozborka,oprava pera pod lunetou a hodinky jak nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 zase se vrátily, fotka ze včerejška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 V robote. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Ty je fotis, jak kdyz je chces prodat :-)) hezky jsou, nevim, proč je nenosis.... smet mit jenom jedny hodinky, tak bych si klidne nechal jenom tyhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Začínam mať pocit že potrebujem aj čierne Monštrá. Vyzerajú super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Ty je fotis, jak kdyz je chces prodat :-)) hezky jsou, nevim, proč je nenosis.... smet mit jenom jedny hodinky, tak bych si klidne nechal jenom tyhle..Právě,že rozmýšlím,co vlastně .Proto je furt študuju ze všech stran,jestli joo nebo neé Jinak jsem si je pořídil na zkoušku (na dovolenou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se