Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím.

Zaregistroval jsem se zde na chronomagu, jelikož jsem usoudil, že nazrál čas si pořídit své první hodinky. (ty Festiny, které nosím posledních asi tak 10 let, nepočítám). Na základě ohlasů a recenzí jsem se zamiloval do Steinhart Nav B Chrono II stainless. Jediné, co mě trochu hlodá v hlavě, je jejich velikost. Strašně rád bych si je někde prohlédl naživo, bohužel na chronoshopu jsou jen na objednávku.

Připadá mi trochu nefér, abych je objednal, zjistil, že jsou na mě velké a hned je vracel. Takové jednání si chronoshop nezaslouží.

Můj dotaz proto zní - najde se nějaký majitel těchto hodinek, který by byl ochoten mi je ukázat? Jsem z Jablonce nad Nisou, ale v rozumné míře bych asi neměl velký problém někam dojet. Možná by stačila i verze na řemeni, jde mi spíš o velikost, tu váhu si snad tak nějak představím.

Předem děkuji případnému dobrodinci.

Odesláno

Je to o osbním pocitu, nicméně na toto zápěstí spíš 44mm. ProsímTě jen se zeptám to "stainless." znamená, že bys je chtěl na kovovém náramku/tahu? Chápu to správně?

Jinak jsou to super hodinky, já k nim nemám výhrady. Ale asi by to chtělo si je zkusit, poslal jsem do světa - kousek od Tebe - své "47", ale to je pro Tebe moc ta "47", takže z toho moc nepoznáš.

Odesláno

Ale pro "ilustraci" si klidně vyzkoušej "44" bez chrona, jde o to, jak Ti sedne velikost. To chrono a leštěná "luneta" je velmi pěkný bonus.

Odesláno

Jasně, přesně tak to myslím. Chtěl bych je na tahu. A o 47mm ani neuvažuju, pokud něco, tak rozhoně 44mm. Klidně rád zkusím i bez chrona, snad to nebude bez tlačítek a s nimi takový rozdíl. Prostě potřebuju zkusit hodinky, které budou mít stejný rozměr a to jak na průměr, tak na tloušťku. A pokud by byla možnost vidět na živo přesně ty, na které aktuálně šetřím, tím líp.

Odesláno

Poslední dobou moc často ne, ale jelikož je to po dálnici slabá hodinka, není vůbec problém si udělat výlet.

Odesláno

No já se ptám z toho důvodu, že v Chronoshopu mají "44" bez chrona -  automaty, jestli se nepletu, tak pokud si chceš vyzkoušet velikost, máš jedinečnou šanci se ta zastavit a vyzkoušet :) .

Odesláno

No vida, to je bezva nápad. Pokud se neozve někdo s konkrétním modelem, tak toho využiju a zajedu tam. Díky.

Odesláno

No já o tom dost pochybuji. Automaty a ruční nátahy ve "44" tady jsou, ale chrona? O žádných nevím, no uvidíš sám, ale ta možnost tady je. Chrono je ve zpracování i stran pohledu o dost hezčí než "obyčejná" verze, takže tam se toho určitě být nemusíš.

Odesláno

Pokud by jsi měl cestu do Semil, tak dej vědět. Ty 47čky skončily u mě.

Jak už bylo napsáno přede mnou, je to hlavně o osobním pocitu. Sám jsem z nich měl trochu "strach", ale teď vidím, že úplně zbytečně. Moje ruka je 17,5 cm.

Odesláno

Dík moc za nabídku. V Semilech jsem byl před 3 týdny a teď se tam úplně nechystám. Kdyžtak dám vědět, děkuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...