Lihard Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Jsem nadšen. Poměr cena/kvalita je neskutečný. Vedle žádných hodinek by nevypadaly jako chudý příbuzný. Nemyslím samozřejmě Patek Philippe apod., ale zpracování je opravdu nádherné, svítí jako maják a udělají na ruce nějaké 2 vteřiny za den. Hm...tyhle mě budou bavit dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 chjo to je na prd ze te budou bavit dlouho... me by taky bavily a moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ty jsou fakt parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Urcite to bude jednou moje krevni skupina. Za ty prachy rozhodne neprehlednutelne potapky. Jen prihod vice fotek at se pokochame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukinor Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Vypadají nádherně, přesně můj typ... Tak honem šup sem další fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Přidám ještě jednu mobilní...není kdy to nafotit, je pořád tma a přes den jsem v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Paráda - gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 krasny uvod do sveta hodinek:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Opravdu pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Kľudne by mohli vyhodiť tú horizontálnu čiaru na ciferníku a to je tak jediná výhrada k tomuto modelu. Niekoľkokrát som si ich tu obzeral a áno, bavia ma stále. Reliéfna štruktúra, keramika, masívne (výška sa šplhá až cez 16mm), hodinovka jemne tvarovaná do šípky. Dosť dobrý výber. Môžem ešte poprosiť o detail ručičiek, ak máš možnosť ešte o väčšie makro? Ako to tam je urobené - trubica leží v drážke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jojo, hezké jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Kľudne by mohli vyhodiť tú horizontálnu čiaru na ciferníku a to je tak jediná výhrada k tomuto modelu. Niekoľkokrát som si ich tu obzeral a áno, bavia ma stále. Reliéfna štruktúra, keramika, masívne (výška sa šplhá až cez 16mm), hodinovka jemne tvarovaná do šípky. Dosť dobrý výber. Môžem ešte poprosiť o detail ručičiek, ak máš možnosť ešte o väčšie makro? Ako to tam je urobené - trubica leží v drážke?Ono se zdá, že ručičky jsou rozdělené napůl, (což by se mi líbilo víc) ale je to z jednoho kusu, uprostřed je černá čára, člověk si toho všimne až při opravdu pozorném pohledu. Trubka je tudíž nalepená na ručičce. Teď to nějak líp nevyfotím. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 A ja som so to myslel, ale ani po zhliadnutí iných fotiek na nete, som si nebol úplne istý. Keby tam aj bola medzera, tak by to vlastne držalo len na koncových bodoch a to už by bolo dosť málo. Efekt je teda dokonalý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Beňo Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Krásne hodinky , keď ta prestanú baviť tak nezabudni na mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 15. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ještě dám foto, kde jsou vidět nejen vlnovky na cifru, ale i drážky dokola. Víc můj mobil nezvládne. Taky mě baví, jak tritium svítí když je v pološeru...je to slabší než potmě. Dělá to jen takový barevný nádech a hodinky jsou zase trochu jiné. Za plného denního světla jsou indexy bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Pekny detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Naozaj pekne,gratulacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Jsou opravdu moc hezký. Hodíš sem pls nějaký nightshot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Jsou nádherné,zpracování super.Koukal jsem na jejich stránky a protože jsem na ty kolečka a ciferníčky tak za mě tyto. DAYNIGHT - T100 TRITIUM SWISS VALJOUX 7754 GMT AUTO CHRONOGRAPHAsi mám "Brouka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atyesz Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tie vlni hm nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se