Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chci přítelkyni k Vánocům koupit hodinky. Starat se o věci umí, takže nechci kupovat gumový vietnamky za 300,-, ale už něco lepšího.

Požadavky

• Obvod zápěstí má 16 cm, takže menší ciferník
  • Líbili by se mi celokovové, jí taky
  • Určitě na baterku (kdo to má furt natahovat? :-/ - jednou jí ukážu, co znamená mít hodinky :-) )
  • Ručičkové, vč. vteřinovky
  • Světlý ciferník, musí mít označeny i jednotlivé minuty (občas v labině dělá něco časově omezeného)
  • Rád se vlezu do 3000,- Kč, ale pokud mi uhranou, tak asi nějak utáhnu i 6000,- Kč, přesto, prvotní tipy prosím kolem těch 3000,- :-)
  • Co se sama tak v rychlosti dívala, tak se jí líbily Festina 16689/1, mně se ale zdají docela velký, nevím, jak moc se dívala i na velikost

136465c38bc79d59d0afa817a23557f6--mmf350

Odesláno

Ty Festiny ti tady nikdo asi neposvětí. Já osobně bych vybíral třeba z Citizenů, tyto třeba seženeš někde i levněji. Nebo Seiko. Cena tři litry je dost malá i na quartzky. Taky bys určitě sehnal něco takového u Casio.

Odesláno

To, ze chces pritelkyni koupit neco lepsiho, absolutne nekoresponduje s vyobrazenymi festinami... Pokud bych se nedrzel jen japonskych znacek, vyjmenovanych PetremL, tak i napr. Wengery z Helveti.cz by mohly svuj ucel splnit

Odesláno

Ty Festiny jsem poslal jen abyste viděli, co se jí vzhledově líbí, víte jak - obrázek řekne více než tisíc slov. :-)

Co říkáte na Pulsar PH7267X1, popř. Boccia Titanium 3189-01

Pulsar:

pulsar-ph7267x1.jpg

Boccia:

boccia-titanium-3189-01.jpg

Další tipy budu přidávat, tohle jsem teď tak v rychlosti našel. Pulsarky sice nemají minuty, ale přítelka tak přes rameno říkala, že zrovna u těchto by jí to až tolik nevadilo. :D

Odesláno

Drz se japoncu, dobra rada. Nebo pritlac bobule :), nic ve zlem.

Odesláno (upraveno)

Takže Citizen, Seiko, Casio a nic jinýho v této cenové hladině nebrat, j? Já bych jí rád koupil hodinky za 10, 15k, ale na to nemám a v dohledné asi ani mít nebudu.. :-/ Za 3, 4 roky se můžou koupit další, tentokrát už opravdu hodinky.. :-)

Upraveno uživatelem S.hort.Y
Odesláno

Hamilton jsou pánské.. A hlavně velké.. Včera jsme zkoušeli na ruku dát ty Boccia Titanium v jednom klenotnictví a to je ideální velikost.. Větší určitě ne, takže 33 mm velikost..

Odesláno

A pánské jsou proč, páč to tam má ten prodejce napsaný?

Já koupil před pár dny todle - http://www.ashford.com/us/watches/hamilton/khaki-field/quartz/H72211153.pid?nid=cpg_cat6032&so=21 za 128 dolarů, pokud v americkejch eshopech pohledáš, určitě něco podobnýho najdeš. A Hamilton jako značka je dost něco jinýho než Boccia, Pulsar nebo Festina, přeci jen.

Odesláno (upraveno)

Co řada Sheen od Casia? Brát/nebrát? Používají stejný střeva, jako jiná Casia? A jak to je u Casia s kamínky? Hodinky, co měla přítelka doteď, měly kamínky a vypadávaly jak na běžícím páse.. Je to všude problém nebo to byl jen neduh těchto hodinek?

Upraveno uživatelem S.hort.Y
Odesláno

Koupil jsem asi pred 5 lety Sheen, ma tam desetiletou baterii, bez problemu, presnost je jen tesne pod radiem rizenymi hodinkami-cca 2 az 3 sec mezi zmenami casu. Nema tam ovsem kaminky, takze to posoudit neumim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...