Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Luk napsal:
Horní pouzdro Spartak, spodní následné pouzdro vyráběné v roce 1958. Spartaky se vyráběly pouze v roce 1957, ale k prodeji byly dány až v roce 1958.

Rozdíly jsou nepatrné přesto viditelné.

Díky. Na těch nožkách je to vidět poměrně zřetelně. I když nevím, zda bych to poznal, když by neležely vedle sebe a já je viděl někde v bazaru, bez možnosti srovnání.

Ještě jsem se chtěl zeptat - viděl jsem dva typy nápisu Spartak. Jeden byl provedený psacím písmem. Obě provedení jsou správně? Kterých bylo méně?

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Díky. Na těch nožkách je to vidět poměrně zřetelně. I když nevím, zda bych to poznal, když by neležely vedle sebe a já je viděl někde v bazaru, bez možnosti srovnání.

Ještě jsem se chtěl zeptat - viděl jsem dva typy nápisu Spartak. Jeden byl provedený psacím písmem. Obě provedení jsou správně? Kterých bylo méně?

Obě provedení, tiskací i psací, jsou, pokud vím, správně. O počtech nemám páru.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:

Mnohem méně je těch s psacím.

• po měsících...
Odesláno

Tak tahle sbírečka Igenů je naprosto famózní, dostal jsem s k ní až teprve teď, skoro slintám na klávesnici ...

Odesláno (upraveno)

To mi nedělej, nebo mě máš na svědomí ... :D

Fakt dobrý! :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Jakkoli jsem se domníval, že jsem pamětníkem Prim Sport I, tak prohlašuji, že ty okrové jsem ještě nikdy neměl v ruce, ani naživo neviděl. :guiltysmiley: A líbí se mi ! A všechny a s bílou i černou lunetou, :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno
  vor napsal:
Víte někdo , u kterých se používaly bílé ručky a bílé lunety. To je tam dávali, jak je napadlo?

... odpoved je? :o

... pridam otazku :thumbsup_anim:

... boli cervene aj vinove alebo je to to iste len inak pomenovane? :o

post-1228-1183820191.jpg

JJ napsal:
Co je na vínovém ciferníku úchylného?

post-87-1184843536.jpg

Odesláno
  mischa napsal:
jovani: já myslím, že byly jen vínové, červená asi vyšla jen podle barevného podání té vínové. Ale jistotu nemám

Ano Mischo, je to tak.

Odesláno
  mischa napsal:
jovani: já myslím, že byly jen vínové, červená asi vyšla jen podle barevného podání té vínové. Ale jistotu nemám

dik :thumbsup_anim:

luneta bola original cierna alebo biela? :rolleyes: asi "a" je spravne :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  jovani napsal:
dik :thumbsup_anim:

luneta bola original cierna alebo biela? :rolleyes: asi "a" je spravne :thumbsup_anim:

... ja si myslim, ze "plastove" vlozky lunety byly obe a vzdycky k barve lunety se davaly rucky (cerna luneta - nikl rucka, bila luneta -bile rucky), kovove lunety byly snad jen cerne...

Upraveno uživatelem docent_tecka
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...