NIGHTinGALE Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 (upraveno) Luk napsal: Horní pouzdro Spartak, spodní následné pouzdro vyráběné v roce 1958. Spartaky se vyráběly pouze v roce 1957, ale k prodeji byly dány až v roce 1958. Rozdíly jsou nepatrné přesto viditelné. Díky. Na těch nožkách je to vidět poměrně zřetelně. I když nevím, zda bych to poznal, když by neležely vedle sebe a já je viděl někde v bazaru, bez možnosti srovnání. Ještě jsem se chtěl zeptat - viděl jsem dva typy nápisu Spartak. Jeden byl provedený psacím písmem. Obě provedení jsou správně? Kterých bylo méně? Upraveno 26. srpna 2007 uživatelem NIGHTinGALE
decebal Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 NIGHTinGALE napsal: Díky. Na těch nožkách je to vidět poměrně zřetelně. I když nevím, zda bych to poznal, když by neležely vedle sebe a já je viděl někde v bazaru, bez možnosti srovnání. Ještě jsem se chtěl zeptat - viděl jsem dva typy nápisu Spartak. Jeden byl provedený psacím písmem. Obě provedení jsou správně? Kterých bylo méně? Obě provedení, tiskací i psací, jsou, pokud vím, správně. O počtech nemám páru.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2007 NIGHTinGALE napsal: Ještě jsem se chtěl zeptat - viděl jsem dva typy nápisu Spartak. Jeden byl provedený psacím písmem. Obě provedení jsou správně? Kterých bylo méně? Mnohem méně je těch s psacím.
rorda Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Tak tahle sbírečka Igenů je naprosto famózní, dostal jsem s k ní až teprve teď, skoro slintám na klávesnici ...
rorda Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 (upraveno) To mi nedělej, nebo mě máš na svědomí ... Fakt dobrý! Upraveno 12. února 2008 uživatelem rorda
Kupa54 Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Jakkoli jsem se domníval, že jsem pamětníkem Prim Sport I, tak prohlašuji, že ty okrové jsem ještě nikdy neměl v ruce, ani naživo neviděl. A líbí se mi ! A všechny a s bílou i černou lunetou,
jovani Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 vor napsal: Víte někdo , u kterých se používaly bílé ručky a bílé lunety. To je tam dávali, jak je napadlo? ... odpoved je? ... pridam otazku ... boli cervene aj vinove alebo je to to iste len inak pomenovane? JJ napsal: Co je na vínovém ciferníku úchylného?
mischa Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Odesláno 27. února 2008 jovani: já myslím, že byly jen vínové, červená asi vyšla jen podle barevného podání té vínové. Ale jistotu nemám
accutron Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 mischa napsal: jovani: já myslím, že byly jen vínové, červená asi vyšla jen podle barevného podání té vínové. Ale jistotu nemám Ano Mischo, je to tak.
jovani Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 mischa napsal: jovani: já myslím, že byly jen vínové, červená asi vyšla jen podle barevného podání té vínové. Ale jistotu nemám dik luneta bola original cierna alebo biela? asi "a" je spravne
docent_tecka Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 (upraveno) jovani napsal: dik luneta bola original cierna alebo biela? asi "a" je spravne ... ja si myslim, ze "plastove" vlozky lunety byly obe a vzdycky k barve lunety se davaly rucky (cerna luneta - nikl rucka, bila luneta -bile rucky), kovove lunety byly snad jen cerne... Upraveno 28. února 2008 uživatelem docent_tecka
670409 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 jovani napsal: dik luneta bola original cierna alebo biela? asi "a" je spravne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se