dwg Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) ciferník černá a zlatá - tam je to jasný. Jinak bych už určitě šel do Nassau. (a čekal bych že budou i líp prodejný) Ja bych bral submariner od Tudoru hned, kdyby nebyly tak hnusný. Ty modrý jsou na tom o něco líp, ale nechtěl bych to. Upraveno 2. března 2015 uživatelem dwg
financ Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Jedny Nassau zrovna proběhly na WUS. A Bill je zas časem pustí.http://forums.watchuseek.com/f29/fs-mkii-nassau-1513946.html
dwg Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 uz pustil a jsou tam jedny novy. Mate na to nekdo nazor? Trochu me pri tom cekani omrzel 369 cifernik a jsem zas v koncich..
dwg Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 tak se zda, ze to zas neni aktualni.. jsem par dni na horach a je vyprodano..
financ Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 na MKII je potřeba reagovat rychle, fronta je dlouhá a dravci čekají. Noudejty s červeným trojúhelníkem vypadají povedeně. Dokážu si je představit jako otloukánky na všechno. Až na ten dolar, poskočilo to fest.
jankoxxx Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Tak ten dolar to predrazil paradne a ta libra tiez neni hitparada.. Z UK a USA sa uz moc ani nevyplati kupovat..
Dzos Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Zkusím to, i když si moc šancí nedávám. Pokud by někdo z Vás měl kupón do loterie na projekt GMT a neměl zájem, tak ho beru! Dohodneme se, platí do odvolání .
dwg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 tak koukám, že Vantage už jsou za 1500.. to je šílený. Škoda, že už je nedělají. Minulý týden jsem měl v ruce 214270 a ten cifr je už totální bižuterie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se