Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 de Grisogono Occhio Ripetizione Minuti zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/12/de-grisogono-occhio-ripetizione-minuti.html
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Za mně parádní nápad designu, líbí se mi!
JaRooN Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Moc hezký nápad. Možná blbá fotka, ale jako strojař bych viděl ještě možnosti dovedení k technické dokonalosti. Ale nápad parádní - klobouček!
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Kamera s minutovou repeticí, proč ne, co třeba autíčko s klaksonem, jako blbůstka dobrý, jako hodinky ne, nic na tom nemění jejich zřejmý úspěch, když prvotina vylezla v roce 2005. Já mám rád hodinky jako hodinky a kameru jako kameru. Takže novodobej kýč...je zajímavý, že tohle slovo čtu často v umělecké HH, kde to opravdu nechápu a tohle je zřejmě v poho. Ale jo, je fajn když se líbí každýmu něco jinýho.
Kid_A Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Moc ne, ale remen maj fajnovej Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Kid_A
tano Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Asi jsou hezke, ale nedovedu si predstavit na sve ruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se