Kasper Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Upgrade modelu Argonautic. Parametre: Kaliber: ETA 2824-2Priemer oceľového púzdra: 42,5 mmVýška púzdra 14 mmVodotesnosť: 30 BAR (300m)Luneta: keramická, jednostranne otočnáRučičky: s trítiovými trubicami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Samozrejme farbičky nesmú chýbať, ale hlavne, že sú použité vkusne. Poprosím o info: 1. Luneta - o koľko asi tak prečnieva cez puzdro? Jeho priemer je tých 42.5mm, takže aj s ňou, to máme koľko?2. Lumi pri dátumovke. Je skutočne len klasika lumi? Prdi trubice by sa tam nevošli? Škoda, že lumi nešmrncli aj na lunetu. Inak fajné, moc fajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Nevime z ceho je luneta? Bylo by fota dynka, prosim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Luneta je keramická, tam hore to máš napísané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Pěkné hodinky, třetí varianta se mi líbí.Jen přijde trochu divné, když na lunetě chybí 10 a na druhé straně je 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Luneta je keramická, tam hore to máš napísané.Je, promin a dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Samozrejme farbičky nesmú chýbať, ale hlavne, že sú použité vkusne. Poprosím o info: 1. Luneta - o koľko asi tak prečnieva cez puzdro? Jeho priemer je tých 42.5mm, takže aj s ňou, to máme koľko?2. Lumi pri dátumovke. Je skutočne len klasika lumi? Prdi trubice by sa tam nevošli? Škoda, že lumi nešmrncli aj na lunetu. Inak fajné, moc fajné. 1. Podľa manuálneho merania by to malo byť tých 42,5 mm, ale prezistím u zdroja.2. Zistím - napíšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 V pohode, nesúri to. Podľa obrázka to vyzerám, že vedľa dátumovky je skutočne "iba" klasika lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 V pohode, nesúri to. Podľa obrázka to vyzerám, že vedľa dátumovky je skutočne "iba" klasika lumi. Je to zreteľné na nightshotoch s oranžovými trubicami. Vyzerá to zvláštne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Velká luneta a mesh dělá divy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Velmi pěkné hodinky. Líbí se mi triové kapsle a možnost výběru barer. Od kolotočářsky výrazných po decentní kombinace. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 pěkné hodinky. Jen by mě zajímalo, jak se mesh zkracuje, prodlužuje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Konečně není datumové okénko orámované 2x.Jsou super, ty si dovedu s klidem představit a nedalo by se jim asi nic vytknout.Mám s Davosou ale stejný problém jako se Steinhart - pěkné "své" modely a pak kupa "inspirace", která mne odrazuje.Jinak ale moc povedené. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) mně ty konce ruček připomínaj gumu, si nemůžu pomoct, kouknu na to a vidím Duresk, nebo Pepindo, jinak dobry, ale kvuli primerákům bych to na ruku nedal:( Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 :D takovýhle asociace setřelej úplně všechno :D Taky mám s ručkama jediný problém - ve dne mi nepřijdou úplně čitelný, i kvůli tý gumě ( teď už tomu jinak neřeknu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Moc pekny hodinky, nezlobil bych se jedny vlastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Tuty by se mi libili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Tak jsem si poridil davosa argonautic lumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 (upraveno) Jedna domaci Upraveno 27. října 2015 uživatelem Hron21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Ahoj, výrobce udává na stránkách, že sklo je : antiglare. Má antireflex? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se