Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bezpochyby to bude čína.Kdyby tam bylo něco lepšího tak je to napsáno velkým písmem. :crying_anim02:

Guest RaGe
Posted

Člen Filipes prý měl hodinky od conrada a je v nich Myiota :worried_anim:

Posted

PODOTÝKÁM ŽE MOJE FIRMA TO NENÍ!!!!!

Guest RaGe
Posted

podotýkám, že jsem tímto příspěvkem nechtěl dělat reklamu členu Conradovi ! :punk:

Guest RaGe
Posted

Ty se mi taky líbí, takže jsi s nimi spokojený ?

Posted
Ty se mi taky líbí, takže jsi s nimi spokojený ?

Jak už jsem to rozebírali ve vlaknu spokojenost na bezne nošení, ale do vody na plavání asi ne. Minulou sobotu se mnou např. odjeli Vinarskou50, divim se že z toho prachu ještě jdou :thumbsup_anim:

Guest RaGe
Posted

Tak to je super, taky je chci na běžné nošení, do Chorvatska na žraloky je radši brát nebudu ! :thumbsup_anim:

Posted (edited)

Mno, nevim, hanet je rozhodne nebudu, ale jen chci upozornit, ze miyota v nich ROZHODNE NENI, citizen (rozumej miyota) podle me dostupnych informaci (google) nema zadny kalibr s power reserve komplikaci. Mam dojem, ze nejkomplikovanejsi nequartzova miyota je s datumem ;) A pochybuju, ze v teto cenove relaci by se jednalo o dodatecne upravovany kalibr :)

Ale spatne nevypadaj, nicmene bych si cca 1000 - 1500 priplatil a poridil si orienty, s Power Reserve jsou u nas okolo 4k, na e-bay urcite levneji... Tipoval bych, ze do 170 USD s postou by ses vejit mohl :) A ver, ze kvalita hodinek bude o neco jistejsi, nez pouha moznost nahody :)

Edited by boo-beek
Guest RaGe
Posted

Díky moc za radu Boo - Beek !!! Za tu dobu co čtu tohle fórum už mám trošku představu co bych jednou chtěl, ale na to budu muset přišetřit. Narozky jsou za měsíc, tak zatím půjdu do něčeho levnějšího a budu pravidelně navštěvovat toto fórum a uvidím u čeho skončím !!!! Jdu mrknout na Orienty ! :thumbsup_anim:

Posted (edited)

Treba tady: http://search.ebay.com/orient-power-reserv...dZm37QQfromZR40

a sjed si dolu na prodejce, 99watches (Big Time INC) ma pres 10 000 prodeju a 99.9% positive feedback... Hodinky do 100, postovny 35 USD, snad vsechny jsou i s darkovou krabickou ;) (ta je ale u jinejch prodejcu treba i za 15$)...

Edit: hodne stesti pri vyberu :) Myslim, ze kdyz budes potrebovat pomoct s nakupem, je tu par osvedcenych a ochotnych clenu... spis dost nez par... kteri Ti radi pomohou:) Ja to klidne muzu zkusit, ale i kdyz mam registraci, tak nemam nic koupenyho ani prodanyho, takze tezko rict, jak by to dopadlo :)

Ale urcite jdi hlavne po kvalite!

Edited by boo-beek
Guest RaGe
Posted

Fakt díky moc za skvělou radu !!! Zjišťuju, že na tomhle fóru je opravdu dost gentlemanů (včetně tebe), kteří rádi pomůžou !!!