boo-beek Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 člen Filipes měl od Conrada tyhle a JE v nich Miyota JJ, ja netvrdim, ze Conrad do hodinek Miyotu nedava, ale ze miyota s komplikaci Power reserve neexistuje A dal si proste myslim, ze je jistejsi koupit Orienty, tedy vlastne Seiko, nez doufat, ze ty ktery konkretni hodinky budou mit kvalitni strojek. Mezi priznivce japonskych hodinek tu patri afrikab a Safi, ti by mohli byt zdroji blizsich informaci o Orientu...
Návštěvník RaGe Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 Se Safim už jsem v kontaktu, tak snad se mi podaří co nejdřív něco vybrat.
boo-beek Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 Tak drzim palce, neuspechej to, a az je budes mit, tak nezapomen nafotit a hodit do "pochlubte se..."
dubraro Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Ahoj, jsem nováček a chtěl bych se zeptat jestli má někdo ze zkušených informace o hodinkách prodávaných firmou Conrad. Za tu cenu tam má být automatický strojek. Že by China ? http://www.conrad.cz/hodinky-nostalgie+dp67920/ Já mám od Conrada digitálky radiem řízené za pět stovek a fungují bezchybně.
Návštěvník RaGe Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Já zatím Conrad odložil stranou a koukám po nějakých seikách, líbí se mi třeba tyto http://cgi.ebay.com/SEIKO-SPORT-TECH-AUTOM...oQQcmdZViewItem
boo-beek Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Myslim, ze ty seika jsou docela dosti rozumna volba, akorat se priprav, ze budes na ruce nosit takovou malou petitunku:) Me to treba vyhovuje, hodinky chci na ruce citit, ale nemusi kazdemu...
Návštěvník RaGe Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 2 Boo-Beek Zítra se chci stavit podívat do Koscomu a skusit nějaké na ruku, ale při výšce 185 cenťáků a váze 90 kil je snad unesu Už se těším !!!
Jeňa Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 JJ, ja netvrdim, ze Conrad do hodinek Miyotu nedava, ale ze miyota s komplikaci Power reserve neexistuje A dal si proste myslim, ze je jistejsi koupit Orienty, tedy vlastne Seiko, nez doufat, ze ty ktery konkretni hodinky budou mit kvalitni strojek. Mezi priznivce japonskych hodinek tu patri afrikab a Safi, ti by mohli byt zdroji blizsich informaci o Orientu... Ano, Orient vlastně patří pod Seiko, ale v mechanických hodinkách jsou vlastní kalibry od Orientu. Z tvé věty by mohlo vyznít něco jihého, tak na to upozorňuji.
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Ahoj, jsem nováček a chtěl bych se zeptat jestli má někdo ze zkušených informace o hodinkách prodávaných firmou Conrad. Za tu cenu tam má být automatický strojek. Že by China ? http://www.conrad.cz/hodinky-nostalgie+dp67920/ Taky jsem s nima koketoval, ale nekoupil jestli je něko má dejte nějaké info prosím.
šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Nebál bych se koupě. Záruka je dvouletá a to je dost dlouhá doba na případné vychytání problémů, nebo vrácení zboží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se