Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přepadl mě zde dávno šířený bacil a uvažuji o tomto :

TUDOR FASTRIDER Reference 42000

42 mm steel case with polished and satin finish
Bezel with engraved tachymetric scale
Self-winding mechanical chronograph movement
Power reserve of approximately 46 hours
Screw-down winding crown, engraved with the TUDOR logo
Chronograph pushers with black PVD-coated cylinders
30-minute totalizer at 3 o?clock and 12-hour totalizer at 6 o?clock
Small seconds hand at 9 o?clock
Date at 4.30
Rapid date corrector with PVD shield motif at 9 o?clock on the middle case
Sapphire crystal
Waterproof to a depth of 150 m (500 ft)
Steel bracelet or leather strap with folding clasp and safety catch, or fabric strap with buckle

Nějaké postřehy a názory?...

děkuju

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Osobne mi prijde cifr uz dost preplacanej, aby Te to casem nemrzelo.

Vyvazenejsi je urcite jedna z Black Shield verzi, ale zase nejsou na tahu. Pouze guma nebo kuze.

Kazdopadne chce to videt live :photo:

Odesláno

vyloženě racingový hodinky,docela se divím,že se víc neurvali s barvama,moc se mi líběj ty vystouplý subcifry,nicméně na tom cifru je to už hroznej hokej,hlavně v okolí loga,nápis chronograph je obří,stejně jako ta plaketka,je to tam strašně nahňácaný..

Odesláno

Za me ne, dekuji. Ten cifr vypada, jako kdyz si o vikendu delam na snidani 3 volska oka na slanine a zloutky zakapane tabascem... Proste neco tam, neco tamhle, nejakej pruh, sem tam cislo, do toho datum a logo... Jsou hezci racing hodinky v dane cenove hladine...

Odesláno

...jj ten cifr je trochu plnej, jeste maji variantu jednoduche indexy a ne cisla... Ten tudor napis mohl byt mensi, ale holt si za tim logem tak stoji....

...nastrelte sem, dle hodnoticich, lepsi variantu racing watch ve stejne hladine...

Odesláno

tak vyzkousena varianta s klasickym indexem na zivo a nastava polemika, indexy, nebo cislice :-) .... jinak na zivo ten cifr je daleko lepsi a zdanlive rusive elementy jako by nebyly... ;-)

Odesláno

LovecK - kdyz ja Tagy nejak moc nemusim, nevim proc.... no ted cekam na nabidku Heritage Chrono a ceka me prohlidka, tak uvidim :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

nejaky znalec strojku? porad prosim ;-)..... jak velky rozdil je ve strojcich, co se tyce pritomnosti kamenu? fastarider 27 a monte carlo 55. ...ziju v pocitu, ze cim vic tim lepe stran presnosti chodu a spolehlivosti stroje, ale asi je to "pouze" klam. ... rekne mi k tomu nekdo neco?

diky

Odesláno

Fastrider ma valjoux 7753 coz chrono strojek zatimco Heritage ma Eta2892 + DD chrono modul, coz jsou vlastne strojky 2, proto ten rozdil v kamenech, ten valjoux bude asi spolehlivejsi, DD chrono modul neni vseobecne moc chvaleny/oblibeny.

Odesláno

ahoj Patriku, díky za vysvětlení...mnooo po pravdě mě to tedy úplně neuspokojilo...není oblíbený :-)

Odesláno

ono sa to tak vseobecne hovori ze ta DD nadstavba je nahovno, ale skus googlit a uvidis, ze nenajdes vela zlych reakcii. trosku horsie to bude pri servise, ale inac to zas tak zle neni..

Odesláno

tak tazko povedat preco prave tato varianta, ale jednym z dovodov bude asi chronicky nedostatok bicompax kalibrov na trhu co je fakt k nepochopeniu. staci sa pozriet na bohatu historiu venus a landeron kalibrov. ze ich nechali zahynut je priam hodinkova genocida!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...