7jerry7 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Přepadl mě zde dávno šířený bacil a uvažuji o tomto : TUDOR FASTRIDER Reference 4200042 mm steel case with polished and satin finishBezel with engraved tachymetric scaleSelf-winding mechanical chronograph movementPower reserve of approximately 46 hoursScrew-down winding crown, engraved with the TUDOR logoChronograph pushers with black PVD-coated cylinders30-minute totalizer at 3 o?clock and 12-hour totalizer at 6 o?clockSmall seconds hand at 9 o?clockDate at 4.30Rapid date corrector with PVD shield motif at 9 o?clock on the middle caseSapphire crystalWaterproof to a depth of 150 m (500 ft)Steel bracelet or leather strap with folding clasp and safety catch, or fabric strap with buckle Nějaké postřehy a názory?...děkuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skopky-Sonny Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Osobne mi prijde cifr uz dost preplacanej, aby Te to casem nemrzelo. Vyvazenejsi je urcite jedna z Black Shield verzi, ale zase nejsou na tahu. Pouze guma nebo kuze. Kazdopadne chce to videt live
libor2002 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Na tom ofiko obrazku nejak nic moc, ale na ruce v realu jsou pekny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 vyloženě racingový hodinky,docela se divím,že se víc neurvali s barvama,moc se mi líběj ty vystouplý subcifry,nicméně na tom cifru je to už hroznej hokej,hlavně v okolí loga,nápis chronograph je obří,stejně jako ta plaketka,je to tam strašně nahňácaný..
LovecK Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Za me ne, dekuji. Ten cifr vypada, jako kdyz si o vikendu delam na snidani 3 volska oka na slanine a zloutky zakapane tabascem... Proste neco tam, neco tamhle, nejakej pruh, sem tam cislo, do toho datum a logo... Jsou hezci racing hodinky v dane cenove hladine...
Pavel K. Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Já bych jen vyhodil nápis "Geneve" a nápis "Chronograph" šoupl pod "Tudor" a pak by se mě líbily...
7jerry7 Odesláno 19. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 ...jj ten cifr je trochu plnej, jeste maji variantu jednoduche indexy a ne cisla... Ten tudor napis mohl byt mensi, ale holt si za tim logem tak stoji.......nastrelte sem, dle hodnoticich, lepsi variantu racing watch ve stejne hladine...
McStinger Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Ak Fastrider, tak verzia blackshield je IMHO krajšia. Inak by som radšej zobral Heritage chrono, alebo Grantour. Samozrejme čisto subjektívny názor.
LovecK Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2014 2 7jerry7: Za mě tyhle dvoje TH: hranatý a kulatý
7jerry7 Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 tak vyzkousena varianta s klasickym indexem na zivo a nastava polemika, indexy, nebo cislice :-) .... jinak na zivo ten cifr je daleko lepsi a zdanlive rusive elementy jako by nebyly... ;-)
7jerry7 Odesláno 27. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 LovecK - kdyz ja Tagy nejak moc nemusim, nevim proc.... no ted cekam na nabidku Heritage Chrono a ceka me prohlidka, tak uvidim :-)
7jerry7 Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 ...tak zmena k lepsimu ;-) .... jsou na ceste ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 gratulace! a imho lepsi volba nez ty fastride
7jerry7 Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 nejaky znalec strojku? porad prosim ;-)..... jak velky rozdil je ve strojcich, co se tyce pritomnosti kamenu? fastarider 27 a monte carlo 55. ...ziju v pocitu, ze cim vic tim lepe stran presnosti chodu a spolehlivosti stroje, ale asi je to "pouze" klam. ... rekne mi k tomu nekdo neco?diky
blackhead Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Fastrider ma valjoux 7753 coz chrono strojek zatimco Heritage ma Eta2892 + DD chrono modul, coz jsou vlastne strojky 2, proto ten rozdil v kamenech, ten valjoux bude asi spolehlivejsi, DD chrono modul neni vseobecne moc chvaleny/oblibeny.
7jerry7 Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 ahoj Patriku, díky za vysvětlení...mnooo po pravdě mě to tedy úplně neuspokojilo...není oblíbený :-)
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 ono sa to tak vseobecne hovori ze ta DD nadstavba je nahovno, ale skus googlit a uvidis, ze nenajdes vela zlych reakcii. trosku horsie to bude pri servise, ale inac to zas tak zle neni..
blackhead Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Nojo, ale lepsi asi v Tudoru na tenhle bicompax nesehnali Jinak heritage chrono se nekupujou kvuli strojku, ale protoze maj koule! Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem blackhead
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 tak tazko povedat preco prave tato varianta, ale jednym z dovodov bude asi chronicky nedostatok bicompax kalibrov na trhu co je fakt k nepochopeniu. staci sa pozriet na bohatu historiu venus a landeron kalibrov. ze ich nechali zahynut je priam hodinkova genocida!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se