Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsou konečně doma. Dlouho jsem nad nima přemýšlel až jsem si je vybral. Samozřejmě  myslím tím PRIM Orlíky 38. Poděkování patří Davidovi - financovi, který to vše zprostředkoval. Oproti standartnímu provedení mají luminiscenci na indexech a ručičkách  a ve svítícím  bodu na lunetě v béžové barvě (standart u Orlíků 38 je údajně něco jako  bílá).  A na přezce  kaučukového řemínku je vyryt nápis PRIM, který  tam údajně taky standartně nebývá.

Omlouvám se, fotky nejsou nic moc, protože to nedovedu fotit, ale na ukázku  to snad stačí.

post-37590-0-11017300-1427702887_thumb.jpg

post-37590-0-27292200-1427702911_thumb.jpg

post-37590-0-62968500-1427702927_thumb.jpg

post-37590-0-60735700-1427702940_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Držák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM

Tak jsou konečně doma. Dlouho jsem nad nima přemýšlel až jsem si je vybral. Samozřejmě  myslím tím PRIM Orlíky 38. Poděkování patří Davidovi - financovi, který to vše zprostředkoval. Oproti standartnímu provedení mají luminiscenci na indexech a ručičkách  a ve svítícím  bodu na lunetě v béžové barvě (standart u Orlíků 38 je údajně něco jako  bílá).  A na přezce  kaučukového řemínku je vyryt nápis PRIM, který  tam údajně taky standartně nebývá.

Omlouvám se, fotky nejsou nic moc, protože to nedovedu fotit, ale na ukázku  to snad stačí.

Gratuluji k novému přírůstku, ať ti přináší jen radost.

Na kolik tě ty individuální úpravy přišly ?

Odkaz ke komentáři

Gratuluji, jsou perfektni! Téměř stejnou variantu mám naplánovanou a budu brzo objednávat.. :)  

Vidím, že oproti mě máš bíle orámované okénko pro datum. Výborně to koresponduje  a ladí s bílými číslicemi 6,9 a 12 a působí to docela vyváženě.

Odkaz ke komentáři

Gratuluji k novému přírůstku, ať ti přináší jen radost.

Na kolik tě ty individuální úpravy přišly ?

Úpravy navíc vyšli za nula. Jiná barva luminiscence byla za nula a nápis PRIM na přezce řemínku byl bonus, který zařídil David-financ. Takže cena byla stejná, jako je v ceníku ELTONU na jejich webovkách.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Úpravy navíc vyšli za nula. Jiná barva luminiscence byla za nula a nápis PRIM na přezce řemínku byl bonus, který zařídil David-financ. Takže cena byla stejná, jako je v ceníku ELTONU na jejich webovkách.

Tak to je super ! O to větší gratulace !

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Vidím, že oproti mě máš bíle orámované okénko pro datum. Výborně to koresponduje  a ladí s bílými číslicemi 6,9 a 12 a působí to docela vyváženě.

Přesně tak, orámované okénko silnou čárou se zakulacenými rohy, díky tomu to vypadá vyváženě. Dlouho jsem přemýšlel a ladil různé varianty a takhle mi to přijde nejlepší. Potom hodím foto..

Odkaz ke komentáři

Bez "ptaka" to proste neni ono! :lol2: :lol2: :lol2:

Nekomu se to logo nelibi. Me ale prijde uplne prefektni. Myslim, ze bez nej je cifernik chudsi.

Abych řekl pravdu, tak mě  taky ten pták  jako logo celkem pasuje. Akorát pokud se nepletu a paměť slouží, neměl podobný znak výrobce chadírenských autonástaveb "Orličan Choceň"  -  neokopíroval si ho ELTON ? Nebo to nebylo logo  českého výrobce letadel - větroňů?  Sakra ta paměť, ale určitě jsem ho již někde viděl použít.

Odkaz ke komentáři

Orličan Choceň měl jiný logo:

attachicon.giforl.jpg

Říkám, že paměť je sviňa, ale opravdu toho ptáka v té podobě jako na Orlících jsem tutově na 100% někde již viděl a nebyly to zrovna hodinky !

A bylo tu určitě někdy již před 89. rokem za starého režimu. Zkusím to někde vygooglovat, ale pokud podnik, který ho na svých výrobcích používal již delší dobu neexistuje, nebo se to používalo hluboko v totalitě, tak nevím, nevím. Ono to taky v elektronické podobě nikde nemusí být. Stačilo by dnes jen vyfotit daný výrobek s logem a bylo by to.

Kdybych si jenom já vzpomněl kde to bylo a na čem to bylo .

Upraveno uživatelem Držák
Odkaz ke komentáři

Říkám, že paměť je sviňa, ale opravdu toho ptáka v té podobě jako na Orlících jsem tutově na 100% někde již viděl a nebyly to zrovna hodinky !

A bylo tu určitě někdy již před 89. rokem za starého režimu. Zkusím to někde vygooglovat, ale pokud podnik, který ho na svých výrobcích používal již delší dobu neexistuje, nebo se to používalo hluboko v totalitě, tak nevím, nevím. Ono to taky v elektronické podobě nikde nemusí být. Stačilo by dnes jen vyfotit daný výrobek s logem a bylo by to.

Kdybych si jenom já vzpomněl kde to bylo a na čem to bylo .

Nákladní auta AVIA mají ve znaku nějakého ptáka.Toho si jistě pamatuješ a neumíš si vzpomenout kde si ho vídával.

Odkaz ke komentáři

Nákladní auta AVIA mají ve znaku nějakého ptáka.Toho si jistě pamatuješ a neumíš si vzpomenout kde si ho vídával.

Ne, ne. Auta mě zajímají již přes 40 roků  a o nákladní Avii  s jejich logem ptáka vím. To si určitě nepletu. On to podle mě stejně byl asi Racek a ne Orlík u těch Avií.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...