Waya03 Odesláno 24. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Stejný balkón, stejná ruka, moje první potápky v životě a na druhé fotce ty zatím poslední. Stejná WR, rozdíl v zaplacené ceně 20x násobný Časový odstup právě 10 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Jaj, ty tvoje SKX jsem od tebe před lety kupoval. Trošku jsem je downgradoval - mají zpátky hardlex namísto safíru, nato namísto tahu z plných dílků. Ale taky pepsi lunetu a jsou po servisu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Ale jo, u Tebe je jim určitě dobře! Potápky užiju stejně jen jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se