kubson Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 Alba APBT211 36mm bez korunky, 38 s korunkou... quartz, titan, 200m WR - originální nylonový řemínek vyměněn za NATO strap cca 50usd K nákupu mě inspiroval rozhovor se Seiya Kobayashi, kde zmiňuje podobné Alby jako hodinky které nosil 10let... když jsem je viděl poprvé, tak mi přišly směšně malé, hned mi je zabavil 5ti letý synátor - když jsem je před časem viděl bezprizorně válet se v dětském pokojíčku, zkusil jsem je hodit na ruku, no a od té doby jsem je nesundal Momentálně mám pocit, že stejně jako u velkých hodinek je nezvyk při nošení zase jenom otázkou času. Samozřejmě, že už mám na cestě další 42mm "obry"
Návštěvník tolja Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 Jak poznáš co je za den?
kubson Odesláno 6. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2007 je tam i angličtina, ale ty japonské znaky mi přijdou víc štýlové
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 TO: kubson: mám něco podobného
Mike. Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 YPO napsal: TO: kubson: mám něco podobného To jsou ty Seika Military quartz?
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 (upraveno) Michael napsal: To jsou ty Seika Military quartz? ne e ..... to jsou Seika,které jsem si koupil někdy v roce 2000 za neuvěřitelných 12t ..... military jsem z nich udělal nato strapem - jinak mají titanový tah Upraveno 6. července 2007 uživatelem YPO
Mike. Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 YPO napsal: ne e ..... to jsou Seika,které jsem si koupil někdy v roce 2000 za neuvěřitelných 12t ..... military jsem z nich udělal nato strapem - jinak mají titanový tah Aha, pardon, nejak jsem si to spletl s jinymi...
Jerrys Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 Hele ty brďo, mám ty samý leží mi chudinky v šuplíku, ale teď koukám, že bych je vytunil NATO strapem a vyvětral? Díky za inspiraci
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2007 Nahlásit Odesláno 6. července 2007 Jerrys napsal: Hele ty brďo, mám ty samý leží mi chudinky v šuplíku, ale teď koukám, že bych je vytunil NATO strapem a vyvětral? Díky za inspiraci mám tam tenhle: http://cgi.ebay.de/20MM-HEAVY-DUTY-GREY-NY...oQQcmdZViewItem hodí se barvou k tomu titanu
afrikab Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Taky ted bezne stridam male s velkyma a nic na tom neni. Takovy military design neni k zahozeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se