tano Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Nejak to flakas chlape! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 V 4. 1. 2016 v 13:46, tano napsal: Nejak to flakas chlape! .Vím, že ta fotka není moc kvalitní.. není na nic čas, ani vytáhnout stativ.. Proto radši žádný fotky teď nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 V 4. 1. 2016 v 14:14, martar napsal: Vím, že ta fotka není moc kvalitní.. není na nic čas, ani vytáhnout stativ.. Proto radši žádný fotky teď nedávám.Pockej, pockej. Jsem se blbe vyjadril, foto v pohode, ale malo fotis. Ty lajdaku;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jdu to napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 No, o moc lepší to není, mám na to vždycky jen chvilku a světla taky moc v zimě není. Já jsem jaro-léto-podzim fotograf Na čerstvém sněhu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Akvaristika ala chronomag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. spona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Nahodou dobry woe;), dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Rychlocvak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Taxem je objevil. Moc hezký! Ty oranžády mě asi neminou. Jen co mě pani domácí příště vycuká, hned je objednám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Uklízím virtuálno a našel jsem pár fotek Zodiaků, které tu nevidím. Asi jsem to nafotil pro potřeby inzerce, když jsem je pouštěl... tak to mrsknu i sem. Dobrý hodinky to byly. Je tam i společná fotka Zodiaků a Seiko Sumo z profilu, třeba to pro někoho bude zajímavý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto77 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Nádherné hodinky !!! Vyzerajú ako klón korytnačiek od Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se