martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 V 4. 1. 2016 v 13:46, tano napsal: Nejak to flakas chlape! .Vím, že ta fotka není moc kvalitní.. není na nic čas, ani vytáhnout stativ.. Proto radši žádný fotky teď nedávám.
tano Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 V 4. 1. 2016 v 14:14, martar napsal: Vím, že ta fotka není moc kvalitní.. není na nic čas, ani vytáhnout stativ.. Proto radši žádný fotky teď nedávám.Pockej, pockej. Jsem se blbe vyjadril, foto v pohode, ale malo fotis. Ty lajdaku;).
martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 No, o moc lepší to není, mám na to vždycky jen chvilku a světla taky moc v zimě není. Já jsem jaro-léto-podzim fotograf Na čerstvém sněhu Akvaristika ala chronomag spona
Toom Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Taxem je objevil. Moc hezký! Ty oranžády mě asi neminou. Jen co mě pani domácí příště vycuká, hned je objednám
martar Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Uklízím virtuálno a našel jsem pár fotek Zodiaků, které tu nevidím. Asi jsem to nafotil pro potřeby inzerce, když jsem je pouštěl... tak to mrsknu i sem. Dobrý hodinky to byly. Je tam i společná fotka Zodiaků a Seiko Sumo z profilu, třeba to pro někoho bude zajímavý.
Peto77 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Nádherné hodinky !!! Vyzerajú ako klón korytnačiek od Seika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se