Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, neznáte náhodou někdo značku ARLINGTEN? Dostal jsem hodinky této značky a nemůžu nijak dohledat, kdo je vlastně výrobce. Kupující za tyto hodinky dal cca 5000,- a já chci zjistit jestli je to podfuk (což předpokládám). Díky za odpovědi.

Odesláno

Neznam, ale 5.000 kc zcela jiste nestoji. Ja osobne to tipuji na cinsky smejd typu Graf de Monte Wehro s porizovaci cenou cca 50 Kc. Model vynika absolutni nefotitelnosti a nekompatibilitou se zdejsim forem.

Odesláno

V životě jsem o tom neslyšel, ale už podle toho jména bych tipoval nějakej čínskej noname co se snaží znít "západně". Nahoď nějaký fotky hodinek.

Vzhledem k tomu, ze model je nefotitelny, tak to asi nepujde...

Odesláno

Inu, na těch rumunskejch stránkách, ze kterejch jsi ten obrázek sosnul, to prodávaj za 299 lei, což je něco pod 2000 Kč pokud se nemýlím.

Za pět litrů to samozřejmě asi nestojí, ale aspoň je tam snad japonskej strojek, pokud vidím dobře nápis na tomhle obrázku:

39098797_3_1000x700_ceas-barbatesc-arlin

Odesláno

Kategorie "luxusních" hodinek začíná cenově trochu někde jinde, takže za 5k Kč by luxusní nebyly, ani kdyby to byly nějaký, co si tu cenu zasloužej.

Ale tak je to dárek, hlavní je záměr udělat radost. Je jasný, že většina lidí se v týhle oblasti úplně neorientuje, takže občas vyhodí prachy za něco, co si to úplně nezaslouží.

Odesláno

Předpokládám, že ten náramek bude šit ze skládanýho plechu, tak ho sundej, hoď je na nějakej padnoucí koženej řemen a ony nejspíš budou vcelku nositelný.

Odesláno

Nějaký noname eseročko nakopí hromadu pouzder z jedný noname čínský továrny, hromadu ciferníků a ruček z druhý noname čínský továrny, potom krabici levnejch trojků třeba od citizenu, v další čínský noname továrně to nechá poskládat a hurá s tím na trh (aukce, slevový servery, reader's digest atd.) pod emericky znějící značkou a se slušnou marží. Tak se dělá byznys:).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...