collie Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Pánové, udělal jsem si radost a pořídil nádherný pilotky od Steinhartu. Původně jsem se chystal na nové, ale nakonec mám vyzkoušené, od zdejšího člena. Úžasný stroj, krásně přehledný ciferník, boží bílé ručičky s modřenými okraji. A správná velikost Mám dotaz - číslo na boku pouzdra je celkové pořadové číslo tohoto typu hodinek? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 parada gratulace zrovna dneska jsem je tady hledal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Poradnej kus! Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Tyhle jsou vážně nej... Gratuluji k chlapáckým hodinkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Díky Co to číslo, má nějaký smysl - dá se z něj něco vyčíst? Třeba datum výroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Gratulace, uzivej paradni stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se