Deny.Bily Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Potisk ciferníku jsem také řešil a v ČR jsem nenašel nikoho kdo by to dělal nějak rozumně. Pán z PL co dělá renovace nedělá nejhůř, ale často použije trochu odlišný potisk než je originál. Já si grafiku připravoval sám. Můžu nabídnout logo ve vectoru.
ivi Odesláno 9. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Je nějaká možnost, jak nabarvit ciferník, aby bylo stále patrné frézování na minutovce, jako je to na tomto obrázku? Nejspíš to bude nějaké chemická rekce s materiálem, ale nejsem chemik. Dělal to už někdo?
bohus76 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Nemyslíš náhodou mimostřednou vteřinovou ručku? Zkrátka jemné vroubkování v tom malém kolečku? /řečeno velmi laicky pro Tebe/.
ivi Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2015 Jasná věc, že vteřinovku, ne minutovku. Jsem zmatený.Bohous76 pochopil rychle.
ivi Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2015 (upraveno) Je nějaká možnost, jak nabarvit ciferník, aby bylo stále patrné frézování na vteřinovce, jako je to na tomto obrázku? Nejspíš to bude nějaké chemická rekce s materiálem, ale nejsem chemik. Dělal to už někdo? Upraveno 10. března 2015 uživatelem ivi
ivi Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Snažím se v Corelu nakreslit nový ciferník, ale nevím jaký styl písma u tohoto ciferníku je.Nikde to nemohu najít.Zaměřuji se na číslice 4 a 7, ale žádný styl písma v nabídce neodpovídá.Dokáže mi někdo pomoci?Děkuji.
Deny.Bily Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Ten font bych nehledal. Rychlejší bude překreslit do vectoru. Není to tak hrozné... jen to chvíli trvá. Stačí udělat čísla 1 2 3 4 5 7 8 9 0 pak už se to jen nasází.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se