A-Wolf Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 (upraveno) Ahoj, můj nejnovější přírustek: http://shark-watch.cz/Modely/Gulper_Shark/Gulper_Shark_BR --- 100% spokojenost Upraveno 10. června 2013 uživatelem A-Wolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Uka živou fotku se zapnutýma ledkama, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 vecerna z auta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Chtěl jsem nějaké quartzky na běžné lítání, do práce, když nevezmu Géčka, za malý peníz a Casio mám rád, takže jsem dnes z Ebay pořídil Casio EFM-501D-1AVEFZatím pouze cizí fotky, až přijdou něco napíšu a vyfotím. Škoda, že se u nás oficiálně nenabízí.http://forums.watchuseek.com/f29/fs-casio-efm-501d-1avef-diver-watch-modified-super-lume-773211.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Chtěl jsem nějaké quartzky na běžné lítání, do práce, když nevezmu Géčka, za malý peníz a Casio mám rád, takže jsem dnes z Ebay pořídil Casio EFM-501D-1AVEFZatím pouze cizí fotky, až přijdou něco napíšu a vyfotím. Škoda, že se u nás oficiálně nenabízí.http://forums.watchuseek.com/f29/fs-casio-efm-501d-1avef-diver-watch-modified-super-lume-773211.html Dobrá volba,budou dělat parádu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Chtěl jsem nějaké quartzky na běžné lítání, do práce, když nevezmu Géčka, za malý peníz a Casio mám rád, takže jsem dnes z Ebay pořídil Casio EFM-501D-1AVEFZatím pouze cizí fotky, až přijdou něco napíšu a vyfotím. Škoda, že se u nás oficiálně nenabízí.http://forums.watchuseek.com/f29/fs-casio-efm-501d-1avef-diver-watch-modified-super-lume-773211.html Ty teda jedes. :-) Urcite udelajidobrou sluzbu. Me u edifajsu vadi jejich vaha. Skoro kazde maji kolem ctvrt kila. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Ty teda jedes. :-) Urcite udelajidobrou sluzbu. Me u edifajsu vadi jejich vaha. Skoro kazde maji kolem ctvrt kila. :-)To víš, Géčka jsou Géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Jen bych upozornil, že na odkazu je custom verze s asi kilem lumi barvy navíc. Ale pěkné Casia, díval jsem se po nich pár dní zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Jen bych upozornil, že na odkazu je custom verze s asi kilem lumi barvy navíc. Ale pěkné Casia, díval jsem se po nich pár dní zpátky.Vidíš, toho jsem si ani nevšiml, ale snad budou pěkný i bez té maxivrstvy lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Tak už jsou Casia EFM-501D-1AVEF po třech dnech doma. Za tu cenu nemají vadu. Šířka lunety 42 mm, tah 22 mm, voděodolnost 200 M.Nějaké fotečky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Tak už jsou Casia EFM-501D-1AVEF po třech dnech doma. Za tu cenu nemají vadu. Šířka lunety 42 mm, tah 22 mm, voděodolnost 200 M.Nějaké fotečky.Vypadaji pekne. Clanky tahu jsou plne? A co luminiscence? Popr postni foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Vypadaji pekne. Clanky tahu jsou plne? A co luminiscence? Popr postni foto.Na ruce jsou opravdu příjemné, ráno jsem zkrátil tah a teď sedí jak puklice na ......Články tahu jsou plné. Pro zajímavost jsem je hodil na kuchyňskou váhu a mají cca 148 gramů.Foto lumi ještě pořídím až bude chvilinka času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 (upraveno) Já dnes nové GW-4000D. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2013 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Já dnes nové GW-4000D. Paráda.Čekal jsem, kdy se tu s nima ukážeš.Těším se, až je uvidím na živo.Ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Paráda.Čekal jsem, kdy se tu s nima ukážeš.Těším se, až je uvidím na živo.Ať dělají radost. Moc díky Tome. Snad už zítra. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Moc díky Tome. Snad už zítra. :-)Spíš až v pátek na Ještěrce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Trochu letní extravagance se SWATCH WHITE REBEL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 pekne. Priatelku urcite potesili, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Kdepak, budu je nosit já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostdog Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Tak jsem si pořídil k Hamiltonům Seika SNN235 na baterku a k nim rovnou pár NATO a ZULU strapů. Musím říct, že jsem nad míru spokojen:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se