Přejít na obsah

Pochlubte se novými quartz přírustky...

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Chtěl jsem nějaké quartzky na běžné lítání, do práce, když nevezmu Géčka, za malý peníz a Casio mám rád, takže jsem dnes z Ebay pořídil Casio EFM-501D-1AVEF

Zatím pouze cizí fotky, až přijdou něco napíšu a vyfotím. Škoda, že se u nás oficiálně nenabízí.

http://forums.watchuseek.com/f29/fs-casio-efm-501d-1avef-diver-watch-modified-super-lume-773211.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem nějaké quartzky na běžné lítání, do práce, když nevezmu Géčka, za malý peníz a Casio mám rád, takže jsem dnes z Ebay pořídil Casio EFM-501D-1AVEF

Zatím pouze cizí fotky, až přijdou něco napíšu a vyfotím. Škoda, že se u nás oficiálně nenabízí.

http://forums.watchuseek.com/f29/fs-casio-efm-501d-1avef-diver-watch-modified-super-lume-773211.html

Dobrá volba,budou dělat parádu...

Odkaz ke komentáři

Ty teda jedes. :-) Urcite udelajidobrou sluzbu. Me u edifajsu vadi jejich vaha. Skoro kazde maji kolem ctvrt kila. :-)

Odkaz ke komentáři

Jen bych upozornil, že na odkazu je custom verze s asi kilem lumi barvy navíc. Ale pěkné Casia, díval jsem se po nich pár dní zpátky.

Vidíš, toho jsem si ani nevšiml, ale snad budou pěkný i bez té maxivrstvy lumi.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou Casia EFM-501D-1AVEF po třech dnech doma. Za tu cenu nemají vadu. Šířka lunety 42 mm, tah 22 mm, voděodolnost 200 M.

Nějaké fotečky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou Casia EFM-501D-1AVEF po třech dnech doma. Za tu cenu nemají vadu. Šířka lunety 42 mm, tah 22 mm, voděodolnost 200 M.

Nějaké fotečky.

Vypadaji pekne. Clanky tahu jsou plne? A co luminiscence? Popr postni foto.

Odkaz ke komentáři

Vypadaji pekne. Clanky tahu jsou plne? A co luminiscence? Popr postni foto.

Na ruce jsou opravdu příjemné, ráno jsem zkrátil tah a teď sedí jak puklice na ......

Články tahu jsou plné. Pro zajímavost jsem je hodil na kuchyňskou váhu a mají cca 148 gramů.

Foto lumi ještě pořídím až bude chvilinka času.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si pořídil k Hamiltonům Seika SNN235 na baterku a k nim rovnou pár NATO a ZULU strapů. Musím říct, že jsem nad míru spokojen:) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...