rodrigez Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Ahoj pacienti, v tomto článku jsou popsány novinky v řadě F1 pro rok 2015.Něco považuju za konečně povedené.
Liqid Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Ty GMT jsou super, takový batmany pro chudé. Jen ten erb na konci vteřinovky mi tam moc nesedí. Každopádně řada F1 se posouvá správným směrem.
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Jojo - GMT s normální vteřinovkou mne oslovují.
gougy Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 GMT perfektní, quartz chrono děs, výlet od plastu k old school tvarovanému ocelovému pouzdru se vydařil parádně
USER47 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Furt to vypadá jak hodinky za desetinu ceny, ale asi se to mírně zlepšuje...
tano Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Jak pisi kolegove, Gmt je pekne, ale zbytek? Je videt, ze TG nastoupil cestu mladi a mody, jak je avizovano v jinem vlakne. Velika skoda.
cigi Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Oni si ze mě nepřestanou utahovat a nechají tam pětinkový indexy i s mimostředkou !! :D Moc se mi líbí soudkové pouzdro, ale mechanické modely jsou vcelku o ničom, vlastně nuda, snad jen, že na nich víc vydělají. Více se mi líbí quartz modely se zelenočerveným logem - parádní legendární baterkáče !!!
sashator Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Jak jsem nikdy Formule nemusel, tak poslední dobou jdou nahoru a v této kolekci bych si i vybral
xcmaniax Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Moc se mi líbí ty s tou mimostřednou vteřinovkou. Myslím, že za tu cenu (a jestli na to dají obligátních 10%) pořádný kus hodinek v univerzálním vzhledu a pro spoustu lidí prestižní značky. Dnes bych velmi váhal jestli jít do LHC nebo do těchto formulí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se