Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při studiu limitky jsem zjistil, že limitka má narozdíl od původních X-33 lumi lunetu. A vypadá to sakra dobře.

post-14379-0-94105700-1424112668_thumb.png

• Odpovědi 213
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zrovna jsem si říkal, že s šest plus ipad nahradím. No asi ne vždycky :-)

Modré jsou nové, jiné, na novém strapu v nové barevné kombinaci a jsou nádherné.

Ale zase ty černé jsou myslím univerzálnější a podle mě se neokoukají tak rychle. A pokud nemusíš řešit peníze, pak proč si neudělat radost dvakrát?

Odesláno

Jsem zvedav Avo , jak dlouho bude trvat  , nez si je poridis  :notworthy:

Vzhledem k tomu Martine, že mám v hodinkách jasno a pořádek, tak mám čas si vybrat X-33 a završit tak "definitivní" klid.

Odesláno

Zrovna jsem si říkal, že s šest plus ipad nahradím. No asi ne vždycky :-)

Modré jsou nové, jiné, na novém strapu v nové barevné kombinaci a jsou nádherné.

Ale zase ty černé jsou myslím univerzálnější a podle mě se neokoukají tak rychle. A pokud nemusíš řešit peníze, pak proč si neudělat radost dvakrát?

Víš , že mě tohle také napadlo, magor jsem na to dost.

Odesláno

Pokazde, kdyz se podivam do tohodle vlakna, tak se mi ta limitky libi vic a vic. Vubec se ti nedivim, ze vahas. Jen bych mel trosku strach, aby se to rychle neokoukalo.

Odesláno

Myslím, že ne. Tydy alespoň u mě ne. Budou to pracovní hodinky, které budu střídat s PO45 a SOH46.  Takže teď jen správně vybrat jestli limitku, nebo normální řadu.

Pořád více uvažuju o limitce a dokoupit tah na sřídání. Hlavně ta lumi luneta a je to takové živější. Bude záležet naživo, jak to vypadá.

Odesláno

Myslím, že ne. Tydy alespoň u mě ne. Budou to pracovní hodinky, které budu střídat s PO45 a SOH46.  Takže teď jen správně vybrat jestli limitku, nebo normální řadu.

Pořád více uvažuju o limitce a dokoupit tah na sřídání. Hlavně ta lumi luneta a je to takové živější. Bude záležet naživo, jak to vypadá.

včera jsem viděl Edox se zelenou a byla to hrůza, prostě vůbec mi ta barva nesedla  :/

Chce to opravdu mrknout naživo.

Odesláno

Souhlasím. Aby to nebylo jako omalovánky pro děti. Nespěchám na ně. Možná to dopadně tak, že koupím normální X-33 a když se bude líbit limitka (která se, jak znám Omegu, objeví až na podzim), koupím limitku a pak tu třeba jedny pustím :photo:

Odesláno (upraveno)

Jak píše Miták, jedná se mě o Quartz  , navíc tohle jsou chrona, což už vůbec nemusím.

Každopádně děkuji za typ.

Upraveno uživatelem ava
Odesláno

Jsem tady na fóru 4 roky. Už jsem vystřídal hodně hodinek, ať už koupených tady na fóru, nebo v obchodech. Dokonce jsem tady koupil auto pro dceru, která s ním je spokojená dodnes. Hodinky koupené vesměs automaty. Bohužel po zkušenostech a několika letech střídání automat a quartz jsem došel k definitivnímu nezměnitelnému názoru, že potřebuju prostě baterkáče. Hlavně mě nekamenujte, prostě je to tak a nic s tím neudělám. Jeden důvod je i zaměstnání, kde prostě potřebuji přesný čas. (Tím myslím, že se mě několikrát stalo, že se mě prostě hodinky zastavily). 

Na automaty jsem nezanevřel a dvoje si nechám, pak jedny na sport a koupání a drsné zacházení, ty co chci budou hlavní na nošení.

A teď k tomu co potřebuju.

Jednoznačně quartz, super quartz,  reprezentativní, min. 44, cena nerozhoduje, teď napíšu blbost.....něco jako ROLEX s baterkou....

Doufám, že mě chápete a něco spolu vymyslíme.

DĚKUJU.

Breitling Colt...?

Odesláno

avo avo, to je mazec, to musíš zahlásit a dojedu se na ně podívat :)

Chápu tě a ty zase chápeš mě. Kdyby to byly hodinky za pár tisíc vezmu oboje, takhle si prostě budu muset vybrat. Také záleží, jak budou vypadat naživo.

No to mám zase o čem přemýšlet.  :frusty:

attachicon.gifwp-Solar-Impulse-SkywalkerX33.jpg

attachicon.gifox33si2.JPG

attachicon.gifOmega-Speedmaster-Skywalker-X-33-Solar-Impulse-Limited-Edition-blue-green-5.jpg

attachicon.gifOmega-.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...