Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem o víkendu přečetl 6. díl série JFK od Žamboch a &... Fakt dobrý :D

Četl už někdo? Myslím, že v 7.díle se dál rozvine story z 6.

PS zajímalo by mě, jestli nosí J.F.Kovář hodinky. Možná Primky? :)

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi zadne. Pri jeho zivotnim sylu by je menil asi stejne casto, jako J.Bond..v kazdem dile jedny ;) 6ku jsem jeste necetl. Napoledy jsem cetl 4 a ted mam rozectene ty "Temne zablesky". Autor ma evidentne tezkou dusi ohledne nasich neprizpusobivych "spoluobcanu" ;) Ale jeste jsem se tka nejak nerozhodnul jestli se mi to libi nebo ne. Zatim to na kulhose bohuzel nema. Cesta krve 3 se mi teda zdala zdarilejsi, ale jeste jsem se do toho mozna spravne nezacetl?

Odesláno
:D .. tak to doopravdy ne..

Viz úryvek z aukčního serveru:

Jméno: Cesta krve I - II, autor Kulhánek Jiří

Vydal v roce <1994>, stav:

Požadovaná cena: 1000,- Kč, poslední nabídka: 5000,- Kč, nabídnuto 18.5. 2006 13:12:45

Ale asi si je nakonec nechám. Kdoví, kam to vyšplhá za dalších 10 let, třeba..

To mi chcete rict, ze mam doma takovy poklad?!? Smarja, jdu je dat na nejake cestne misto v knihovne!

• po 3 týdnech...
Odesláno
... kdo si chce zkratit cekani na Kulhanka - trochu toho humusu - Max Bubakoff "Okolnosti smrti S.H." ;)

teď jestli je ten humus pochvala nebo odsudek?....:))

Odesláno

:-D No Skeletone, Max Bubakoff se tě na něco ptal, ne? :-)

Hele, a až se takhle začnou ptát třeba všichni politici, které jsme tu znectili, to teprve bude sranda! :-)

Odesláno

a ktereho roku? ;) ja myslim, ze on uz to stroncium ani nevyda.. Co z toho, ze je nejoblibenejsi autor zanru, kdyz se s tim mazli jako kdyby psal "vojnu a mir"? Kdyz psal vladce strachu, nikdo ho neznal a jake to bylo pocteni? Uplne by stacilo, kdyby udrzel uroven a psal jendu knizku za rok. Ale psat jednu tri roky???...psycho..

Odesláno
V mem pripade pochvala :D

tak to mě těší...;)

vidím, že je to tady o Kulhánkovi...četl jsem trilogii s Patejlem a byl jsem spokojen...ještě k tomu, že nevydává každej rok, vono je to těžký, člověk se snaží svý fanoušky nezklamat, tak cizeluje a cizeluje...halt si člověk musí počkat...

• po 4 týdnech...
Odesláno

To už tu bylo probíráno, o pár stránek dřív.. ale Jaff je fakt fajn, doporučuju vysitknout a přečíst, je to ve správném duchu..

Odesláno

Od jaffa jsem konecne dorazil "temne zablesky", ale tak nejak mne to nepresvedcilo? Jak se mi cesta krv III celkem libila, tak temne zablesky se mi zdaji tak nejak nasilu..zapletka kostrbata, ale dalo se. A hlaska typu "cestou tam a tam se nic zvastniho nestalo" mi lezla krkem uz ceste III a tady mne vylozene srala, ale snazil se i omezit ;)

Odesláno

Mě se Jaff Cesta krve III nelíbil. Přečetl jsem od začátku do konce, ale nelíbil. A hlavně bych se s ním už vůbec netisknul, to je přesně typ na digitální čtení.

"Cestou tam a tam se nic zvastniho nestalo" mě dráždilo obdobně jako mistrova hláška "zlomek pikosekundy" :)

• po měsíci...
Odesláno

Citace z 22.11.2006 z webu Daemon.cz - "Na minikonu se má v sobotu křtít Kulhánkovo Stroncium. Znamená to, že se na akci bude kniha i prodávat?

odpověď:

Měla by - jde o první (signální) výtisky. Kniha by se jinak měla dostat do volného prodeje až v úterý nebo ve středu. Nakonec ale taky může být všechno úplně jinak :)"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...