MiDDDla Odesláno 8. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2006 Smrt je nejlepsi lekar: precetl jsem vecer pred zkouskou z obcanskyho prava. Dobre me to naladilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2006 Doporucuji: Petr Schink - Spinava prace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2006 Já se musím přiznat, že teď MUSÍM číst všechno, co napíše Žamboch . Kulhánka samo že přečteného mám, ale moc se teď bavím u série JFK od Žambocha a Procházky. Četli jste někdo oddechovky s Johnem Francisem Kovářem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2006 Jooo JFK to se taky da! Zacatek byl slabsi ale ted uz to jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2006 Ba ba, občane! O víkendu jsem přečetl 6. díl. Vždycky to přečtu na jeden zátah.... PS jak jsem viděl citát v Tvém příspěvku pod čarou, hned si budu muset zase Patejla přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2006 A ty uz mas setku? Tu snad jeste nemaji ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2006 já teď čtu Clive Cusslera jeho hlavní hrdina nosí potápečské hodinky Doxa a ted druhý nosí Chrosport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2006 A ty uz mas setku? Tu snad jeste nemaji ne? Sákryš, že bych se spletl? Četl jsem teď všechny během cca jednoho týdne najednou. Mám je půjčené od sestry (kdysi jsem ji přivedl k sci-fi & fantasy), ona je kupuje a já ji mám jako knihovnu . A mám dojem, že jich bylo 6... Poslední JFK už nepsal M.Ž, story se odehrává v Praagu , na akci je JFK sám a je tam fakt velká zima....Tak že by to byla 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2006 jinak Luise Roya miluju, mám i jeho kopii v práci na zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2006 ...shanim Cestu krve I a II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 9. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2006 No tak to hodne stesti! Ja mam ale nedam.. Zacal jsem teda cist Zambocha/Prochazku JFK a musim rict, ze je to dost dobry! Urcite lepsi nez "Zabijeni" od Koprivy. Dobre na tom je, ze vychazi jeden dil za druhym a v planu jich par jeste je. Takze celkem dobra prozatimni nahrada za Kulhanka. A taky mam rozectenou Tmu 2.0 od Neffa. Jednicku jsem cetl uz davno a druha verze je proste "jina". Ale taky dobre.. A co jsem slysel, clovek co celkem dobre napodobnil Kulhankuv styl a napsal Cestu krve III, nedavno vydal vlastni knizku "Temne zablesky". Pry je to dobre, co jsem cetl ukazku, vypada to dobre! No dalsi knizka do seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 Já je mám. Obě. Kolik nabízíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 10. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 700 Kc za obe! (v dobrem stavu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2006 .. tak to doopravdy ne.. Viz úryvek z aukčního serveru: Jméno: Cesta krve I - II, autor Kulhánek Jiří Vydal v roce <1994>, stav: Požadovaná cena: 1000,- Kč, poslední nabídka: 5000,- Kč, nabídnuto 18.5. 2006 13:12:45 Ale asi si je nakonec nechám. Kdoví, kam to vyšplhá za dalších 10 let, třeba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 11. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2006 Tomu neverim, ze to nekdo da. .... Jinak tady je dukaz (oci!) ze J.Kulhanek neni clovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2006 Tomu neverim, ze to nekdo da. .... Jinak tady je dukaz (oci!) ze J.Kulhanek neni clovek Spíš je to důkaz, že někdo neumí fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 11. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2006 Coo? Tolik peněz?! Tak tohle mi fakt nejde na rozum. Já to přečetl a prodal dál, knížku v průměru za 150 Kč. To zase budu mít zkažený den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda72 Odesláno 12. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2006 Malá zprávička pro všecny Patejlovce:Stroncium bude až v říjnu,Mistrovi se nelíbila původně navrhovaná obálka,tak pracuje na 'lepší'.Nejspíš tam bude vyfocen On sám S podbíjecí palicí v ruce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 12. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2006 A z rijna bude jako obvykle vanocni prosinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 12. srpna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2006 Takze realne kveten..cerven..a otazka je, ktereho roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se