Přejít na obsah

Jiri Kulhánek

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já se musím přiznat, že teď MUSÍM číst všechno, co napíše Žamboch :D. Kulhánka samo že přečteného mám, ale moc se teď bavím u série JFK od Žambocha a Procházky. Četli jste někdo oddechovky s Johnem Francisem Kovářem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty uz mas setku? Tu snad jeste nemaji ne? ;)

Sákryš, že bych se spletl? Četl jsem teď všechny během cca jednoho týdne najednou. Mám je půjčené od sestry (kdysi jsem ji přivedl k sci-fi & fantasy), ona je kupuje a já ji mám jako knihovnu :D. A mám dojem, že jich bylo 6... Poslední JFK už nepsal M.Ž, story se odehrává v Praagu :), na akci je JFK sám a je tam fakt velká zima....Tak že by to byla 5?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

No tak to hodne stesti! :D Ja mam ale nedam.. ;)

Zacal jsem teda cist Zambocha/Prochazku JFK a musim rict, ze je to dost dobry! Urcite lepsi nez "Zabijeni" od Koprivy. Dobre na tom je, ze vychazi jeden dil za druhym a v planu jich par jeste je. Takze celkem dobra prozatimni nahrada za Kulhanka. A taky mam rozectenou Tmu 2.0 od Neffa. Jednicku jsem cetl uz davno a druha verze je proste "jina". Ale taky dobre..

A co jsem slysel, clovek co celkem dobre napodobnil Kulhankuv styl a napsal Cestu krve III, nedavno vydal vlastni knizku "Temne zablesky". Pry je to dobre, co jsem cetl ukazku, vypada to dobre! No dalsi knizka do seznamu :D

Odkaz ke komentáři

:D .. tak to doopravdy ne..

Viz úryvek z aukčního serveru:

Jméno: Cesta krve I - II, autor Kulhánek Jiří

Vydal v roce <1994>, stav:

Požadovaná cena: 1000,- Kč, poslední nabídka: 5000,- Kč, nabídnuto 18.5. 2006 13:12:45

Ale asi si je nakonec nechám. Kdoví, kam to vyšplhá za dalších 10 let, třeba..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...