RobertPlant Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Ahoj všem, SKX009 mi bohužel byly velký, holt problém lidí s hodně hubenym zápěstí. Sehnal jsem tu SKX013, což je menší bráška SKX007, tzn. midsize diver ve velikosti 38 mm. Předpředchozí majitel na nich vyměnil datumové věnce a minulý majitel jim dopřál generálku strojku u Frýdla. Zatím hodně velká spokojenost. Přesnost bravurní a nosí se tak, že o nich vlastně ani nevíte. Zodpověděly mi na otázku, na jakém tahu si jednou pořídím vysněné "R" s kyklopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Paráda. Já jsem taky na hranci, kdy by mi mid-size slušely asi víc než full-size. Včera jsem si pořídil pepsi 7002 a jsou to společně s monstrama největší hodinky, které můžu dát na ruku.Užívej si je a foť je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Naprosto bezvadné potápky z výběrové rodiny, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Super dámské hodinky Adame, k tomu ještě ty 6105 a máš hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Tě zabim! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Hodinky pro potápěčky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Vosmatřicítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Prosím tě, kolik máš kolem zápěstí? Sháním právě skx015, protože mi na ruku 16,5cm přijdou 009 moc velký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 5. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Dětských 15 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Jsem na tom stejně a tyhle malý seika jsou dokonalý.Dobrý fotky, btw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se