xcmaniax Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Kolotoče u nás ještě nepostavili, ale slunce jim sluší:-) Asi si založím fotogalerii:-)
Frostie Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Gratulace k hezkemu kousku. Ja osobne bych u chronometru 3 sec za den neprekousl, ale treba je to jen vec pristupu. Nebo se kousek jeste usadi.
ADIkov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Gratulujem k skvelim B, dobra volba, uzivaj si ich . Tomu nazvu "kolotocarske" ozaj nerozumiem.......
Karussell Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 V 10. 1. 2015 v 14:23, siwi napsal: Taky bych řekl. Kupříkladu já žádný kolotočář nejsem. Z kolotočů obecně se mi dělá mdlo, jen se na ně podívám. Těžko byste hledali usedlejšího člověka. A přesto mě právě Breitling oslovil. Je tedy pravdou, že některé modely se i mně jeví jako příliš nápadné. Nicméně takové by se jistě našly i u jiných výrobců, kteří toto "image" nemají.Souhlas, je to tak...
xcmaniax Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 V 10. 1. 2015 v 19:17, Frostie napsal: Gratulace k hezkemu kousku. Ja osobne bych u chronometru 3 sec za den neprekousl, ale treba je to jen vec pristupu. Nebo se kousek jeste usadi. Tak třetí den a pořád tam jsou ty stejné 3 sec, tak se to snad usadí:-) Asi byly na první noc co ležely na polici málo natažený.
kulix Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Nevim, co resite, 3s/d u automatu jsou v toleranci certifikace..Jinak super Becka..
Frostie Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 V 12. 1. 2015 v 8:03, kulix napsal: Nevim, co resite, 3s/d u automatu jsou v toleranci certifikace..Jinak super Becka..To sice ano, ale z praxe vime, ze to jde i lepe...
siwi Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Vždycky jde všechno lépe. Ale při 3s/den postačí hodinky seřídit jednou za 2 týdny. To je víc než slušné, uvážíme-li, že řada uživatelů hodinky střídá a po dobu nenošení se jim stejně zastaví :-D Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem siwi
Frostie Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Plny souhkas Vojto, asi jsem na tu presnost moc vysazeny. Pro me jsou napr. nepresne i hodinky, ktere delaji 10 sec za mesic... :-)
autobus Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Kup si rádiem řízené hodinky Frostie....
xcmaniax Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Po necelých 2 týdnech nošení přesnost stále v podstatě +- 0 s, jsem zvědavý jak dlouho to vydrží. Zatím si jich užívám:-)
xcmaniax Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Zkouším modrého žraloka, který se ke mně dostal v rámci jedné koupě, myslím, že to nevypadá zle ani s černým cifrem.
mery Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Gratulace k pěkným Béčkům! Tvůj příběh je podobný tomu mému. I u mně padla volba při nákupu prvních opravdových hodinek na Colty. Byla to láska na první pohled a také jsem je kupoval na zahraničním webu s trochou obav. Ale jak ke mně doputovaly, tak se obavy rozplynuly. Je to opravdu hezký kousek a v mém případě i poměrně přesný (max. 1sec. denně). Líbí se mi víc varianta na tahu, ale kůže taky není špatná. Tak at ti dlouho slouží a jsi spokojený!
xcmaniax Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Díky. O tahu samozřejmě uvažuju, ale je to docela raketa a jak se tak znám, tak než se rozhoupu, budu uvažovat zase úplně o něčem jiném:-)) Na kůži zase hezky vynikne tvar pouzdra.
vrufino Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Nech to tak,ten modrej zralok jim mpc slusi....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se