Viktor Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Vlastně bych je moc chtěl, i když dochtor nejsem. Průměr 38 mm bez korunky, růžový zlato, chrono stupnice na výpočet pulsu pacientů. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Kamil Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 A nestačily by ti na měření pulsu tyhle? http://cgi.ebay.de/Schw-Pulsmesser-Pulsuhr...1QQcmdZViewItem
PD Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Vlastně bych je moc chtěl, i když dochtor nejsem. Průměr 38 mm bez korunky, růžový zlato, chrono stupnice na výpočet pulsu pacientů. Hodinky jsou docela hezké, ale myslím, že než by se člověk vyznal v těch čísílkách a ciferníčcích, tak by pacient umřel. Trošku mi to připomíná Navitimery nebo Longines, podle kterých prý něco počítal Lindbergh. Užitečné to je asi jako tachymetrická stupnice. Jinak na měření pulsu stačí pohmat bez koukání na hodinky, pokud rozeznáte rozdílný tikot hodinek s frekvencí 21 000 a 28800, pak normální puls od zrychleného nebo zpomaleného poznáte taky. Případně vdobě elektroniky vše změří monitor a je to.
Conrad Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Medicinu dělám, tak jsem takové chtěl a koupil jsem tady na foru Prim Aesculap za pouhých 400 kč. Mám z nich radost co se týče praktického využití na stěně v ordinaci nad stolem vypadají moc hezky.
Guest Kamil Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Medicinu dělám, tak jsem takové chtěl a koupil jsem tady na foru Prim Aesculap za pouhých 400 kč. Mám z nich radost co se týče praktického využití na stěně v ordinaci nad stolem vypadají moc hezky. A co pacienti? Líbí se jim nebo někdo pozná, že to jsou Primky?
Conrad Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 A co pacienti? Líbí se jim nebo někdo pozná, že to jsou Primky? Upřímně řečeno řekl bych že pacientum je to šumafuk těší to mě.Je to logické kdybych měl nějakej velkej trabl a přišel ke kolegovi a i když jsem na hodinky zatížený asi bych přehlédl na ty 3 metry i kdyby mu na zdi visely Vacheron Constantin
frista Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 (edited) Varovani svycarskeho ministerstva zdravotnictvi: Uvedeny pristroj zrychluje tepovou frekvenci stredniho zdravotnickeho personalu. Doporuceno pouzivat pouze v horizontalnich polohach. Jsou fakt nadherny a nejen temi funkcemi. Vintage mam proste rad Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 17, 2007 by frista
Recommended Posts