Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

zajtra by mali prist... som velmi nedockavy... a model s klietkou (shroud, cize SRP637) pride snad do tyzdna. Ani neviem na ktory sa tesim viac, ale asi na klietku :-)

Odesláno

Moje prve Monstra, zatial som nadseny, ako som cakal ten dial je prenadherny doslova... kyklop mi vobec nevadi...

tah je kvalitovo prekvapujuco dobry, akurat s vyzorom som si este nie isty a v istym polohach taha chlpy ale to skor ked su hodinky dole z ruky a tah je vystrety. Celkovo od kedy som si ich po nastaveni tahu dal na ruku rano, ani neviem ze ich mam... parada a spokojnost!

Vycentrovanie chapter ringu mam skoro 100%, ide to mosno 1/10mm dolava, co je tazko aj vidiet volnym okom.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tuna co pride je monster tuna srp637 , lacnejsi model s horsim strojcekom, jediny rozdiel je klietka... Ale aj tak ja mam asi dost iny vkus a pacia sa mi.

riesim ale jednu vymenu a bude asi aj ina tuna, sice quartz, ale lepsi, SBBN 013 darth tuna. Sice sa mi to moc nepaci ale ked to tak ospevuju... tak skusim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...