Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se složit na keramický Suby?  :lol2:

Nejvíce uživatelů online bylo 6 tisíc, tak kdyby sem chodila ted půlka, tak to máme 3 tisíce členů.

Pokud by to zaujalo, byt jen desetinu členů, kteří dají pětikilo, tak to máme 300 x 500 a za 150 tisíc se dají vybrat. :)

Každý z přispěvatelů je ponosí týden, to máme akci na 300 x 7 dní, což je zábava na cca 6 let. Po skončení celé akce by se daly na prodej a každému by se minimálně pětikilo vrátilo. Dobrý, ne? :D

Jaké přesně myslíš ? Musí se počítat s tím, že se k ním asi nikdo nebude chovat jako k vlastním. Takže prodejní cena za 6 let.....?

Odesláno

Co se složit na keramický Suby?  :lol2:

Nejvíce uživatelů online bylo 6 tisíc, tak kdyby sem chodila ted půlka, tak to máme 3 tisíce členů.

Pokud by to zaujalo, byt jen desetinu členů, kteří dají pětikilo, tak to máme 300 x 500 a za 150 tisíc se dají vybrat. :)

Každý z přispěvatelů je ponosí týden, to máme akci na 300 x 7 dní, což je zábava na cca 6 let. Po skončení celé akce by se daly na prodej a každému by se minimálně pětikilo vrátilo. Dobrý, ne? :D

Jsem in! Když koupíme nějaké starší suby a chytře, třeba každému vrátíme 600 - 700. :D

Odesláno

Jsem in! Když koupíme nějaké starší suby a chytře, třeba každému vrátíme 600 - 700. :D

hele a nebude jednodušší, když si těch 300 lidí prostě pořídí kreditku a nosit je budou celou dobu? :D

Odesláno

Jsem pro nějaké koupit, aby kdo se chce účastnit a nosit je, tak přispěl. Udělal by se seznam, nebo-li počet lidí kdo by do toho šel a celkový počet se vynásobil částkou, která se určí na osobu ( osobně se mi nechce dávat víc jak 200 kč, což myslím, že bohatě stačí. i kdyby bylo jen 100 lidí, jsou už hodinky za 20 000 a to už si myslím, že uvítá spousta lidí se s nima polaskat.Udělal by se v dané hodnotě výběr třeba 10 typů hodinek a hlasovalo by se které se koupí. A na závěr akce, až se akce ukončí, se vylosuje (za nějakých určených podmínek) ze všech účastníků jeden, který je dostane-nechá si je.

Možná je to složitější, ale takhle by se mi to líbilo.

Výhody:

Malá investice a možnost si s nimi aspoň chvilku užít, případně je i vyhrát po skončení.

Pro výherce to budou hodinky s velmi zajímavou historií.

z mého pohledu velmi zajímavá akce  a když se určí nějaké solidní pravidla, mohlo by to být zajímavé.

Odesláno (upraveno)

Chlapci počítejte s tím, že hodinky dostanou pořádně zabrat. Zvláště pokud budou mít členové štafety pocit, že jsou "tak trochu" jejich. Vím o čem mluvím...

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

Chlapci počítejte s tím, že hodinky dostanou pořádně zabrat. Zvláště pokud budou mít členové štafety pocit, že jsou "tak trochu" jejich. Vím o čem mluvím...

A některým chronokolegům, co makají v dílnách s Orlíkama na zápěstích, bych o nich radši ani neříkal...

Odesláno (upraveno)

Asi by to měly být masivnější hodinky, které něco vydrží, třeba potápky. ..

skočte rovnou na téma "co když spadnou v koupelně na beton", nebo "zapomenu na letišti na záchodě" a máte to celý vyřešený.. ;) to, že byly zvoleny G-shocky mělo opodstatnění (v podstatě běžným nošením nezničitelné a i v případě ztráty se nic strašného nestane)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

skočte rovnou na téma "co když spadnou v koupelně na beton", nebo "zapomenu na letišti na záchodě" a máte to celý vyřešený.. ;) to, že byly zvoleny G-shocky mělo opodstatnění (v podstatě běžným nošením nezničitelné a i v případě ztráty se nic strašného nestane)

Nie sme predsa deti. ked ich splachnem do hajzlu, tak zozeniem nove, alebo zacvakam. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...