Monk Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Nemilá věc se mi stala, chtěl jsem si udělat radost za zdolání prvního stupně VŠ a koupit si "vysněné" seamastery. Aukce, pohodka 1600$, poslání na účet taky - že mi nepřišla divná výmluva, že to nechce přes paypal, ani sám nevím proč - komunikace až do dvou dnů nazpět taky. Poslední mail o tom, že "dnes" hodinky pošle a předá tracking number...A kde nic tu nic... Jediný za co jsem rád, že to byla vejplata za červen a ne prachy, který bych dostal doma, to už bych si fakt musel dát po hubě. Máte někdo zkušenosti s řešením těchto sporů přes eBay? Co jsem vyčetl, pokud by to bylo placené přes PP, šlo by to realtivně "jednoduše", ale ten převod bude asi něco horšího. Banka by měla umožňovat něco jako "storno" platby, máte s tím někdo nějaké zkušenosti? --jinak to byl člověk s 200 pozitive referencema (pravda v 80% na mnohem nižší částky a s pár do 500$) takže žádná no name nula... No ach jo, co víc říct, spíš jsem se potřeboval vypsat z mé mizérie, jelikož je mi jasné, že nějaká 100% rada asi není
old black Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Ještě vydrž, co je jeden den v životě!
Monk Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Ještě vydrž, co je jeden den v životě! no už jenom kvůli těm jeho pozitivním feedbackům, doufám, že je to nějaké rozumné vysvětlení v zpozdění, ale do té doby odpovídal velice promptně....
sibirnaya Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 no už jenom kvůli těm jeho pozitivním feedbackům, doufám, že je to nějaké rozumné vysvětlení v zpozdění, ale do té doby odpovídal velice promptně.... jsou prazdniny, dovoleny, nenervuj, zacni se nervovat az tak po tydnu, spis deseti dnech... tohle je celkem normalni...
Monk Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 jsou prazdniny, dovoleny, nenervuj, zacni se nervovat az tak po tydnu, spis deseti dnech... tohle je celkem normalni... no vis co, pri jasne domluve, ze to posle v patek a rovnou posle tracking number a je nedele (u nej) a kde nic tu nic...trosku nervy mam
old black Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Dej si taky panáka, zahřeje a duši potěší!
kubson Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 pokud ti je nebude chtít dát tak máš asi smůlu, akorát můžeš otevřít dispute řízení s prodejcem... ale osobně si myslím, že se ti ozve...
maxs Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jasné. Vydrž a všetko sa na dobré obráti. To ja som inak stresoval pri prvom nákupe cez i-net .
Monk Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Jasné. Vydrž a všetko sa na dobré obráti. To ja som inak stresoval pri prvom nákupe cez i-net . tak pro me to je treti eBay nakup (170$, 30$, a ted tech 1600$) takze jako solidni nejistota...
safi Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Nemilá věc se mi stala, chtěl jsem si udělat radost za zdolání prvního stupně VŠ a koupit si "vysněné" seamastery. Aukce, pohodka 1600$, poslání na účet taky - že mi nepřišla divná výmluva, že to nechce přes paypal, ani sám nevím proč - komunikace až do dvou dnů nazpět taky. Poslední mail o tom, že "dnes" hodinky pošle a předá tracking number...A kde nic tu nic... Jediný za co jsem rád, že to byla vejplata za červen a ne prachy, který bych dostal doma, to už bych si fakt musel dát po hubě. Máte někdo zkušenosti s řešením těchto sporů přes eBay? Co jsem vyčetl, pokud by to bylo placené přes PP, šlo by to realtivně "jednoduše", ale ten převod bude asi něco horšího. Banka by měla umožňovat něco jako "storno" platby, máte s tím někdo nějaké zkušenosti? --jinak to byl člověk s 200 pozitive referencema (pravda v 80% na mnohem nižší částky a s pár do 500$) takže žádná no name nula... No ach jo, co víc říct, spíš jsem se potřeboval vypsat z mé mizérie, jelikož je mi jasné, že nějaká 100% rada asi není Je dobré se podívat do svojí spam pošty a pak také prodejci nepsat přímo z tvého mailu ale přes Ebay..spam filtry občas dokáží zamotat hlavu...
Monk Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2007 tak panika opravdu zbytecna, dneska snad odešly, doufám, že tedy ne jen prazdná krabicka:-)) Diky za support
fofrak Odesláno 8. září 2007 Nahlásit Odesláno 8. září 2007 (upraveno) Nemilá věc se mi stala, chtěl jsem si udělat radost za zdolání prvního stupně VŠ a koupit si "vysněné" seamastery. Aukce, pohodka 1600$, poslání na účet taky - že mi nepřišla divná výmluva, že to nechce přes paypal, ani sám nevím proč - komunikace až do dvou dnů nazpět taky. Poslední mail o tom, že "dnes" hodinky pošle a předá tracking number...A kde nic tu nic... Jediný za co jsem rád, že to byla vejplata za červen a ne prachy, který bych dostal doma, to už bych si fakt musel dát po hubě. Máte někdo zkušenosti s řešením těchto sporů přes eBay? Co jsem vyčetl, pokud by to bylo placené přes PP, šlo by to realtivně "jednoduše", ale ten převod bude asi něco horšího. Banka by měla umožňovat něco jako "storno" platby, máte s tím někdo nějaké zkušenosti? --jinak to byl člověk s 200 pozitive referencema (pravda v 80% na mnohem nižší částky a s pár do 500$) takže žádná no name nula... No ach jo, co víc říct, spíš jsem se potřeboval vypsat z mé mizérie, jelikož je mi jasné, že nějaká 100% rada asi není Tak takový infarktový stav bych vážně nechtěl zažít Upraveno 8. září 2007 uživatelem fofrak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se