gandalf Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Včera se mi přišel pochlubit syn sousedky, že od svého známého v Bavorsku dostal darem tyto hodinky. Pochopitelně tvrdil, že jde o originál v ceně desítek tisíc euro. Krabičku a dokladu si prý ponechal. Co na to říkáte? Originál by měl dle mého vypadat takhle.
Luk Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Hodinky za 3,3 milionu korun. Holt má někdo štěstí na známé. ............ ....... ovšem my víme své.
gandalf Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Kyby byl zájem, tak mám pro porovnání i foto strojků.
Mike. Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Kyby byl zájem, tak mám pro porovnání i foto strojků. Rad se podivam.
gandalf Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 (edited) Komentář netřeba. Ještě k tomu prvnímu obrázku nahoře. Všimněte si té malé ručičky pod 12. Jaký má účel netuším /asi žádný, prostě tam je/. Prý se pohybuje při stisku tlačítka. Edited July 15, 2007 by gandalf
koblih69 Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Koukal jsem na ně dnes v China Town ( vedle Freeportu ), stály spolu s Breitling For Bentley a Omega Seamaster 1700,- podle zkušenosti by se daly usmlouvat na cca 1300,- a samozřejmě meli třeba i Panerai a jiné kousky...
Recommended Posts