Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2008 k mému velkému překvapení certifikát dorazil - od odeslání emailu za devět dní - je tam skutečně datum 29.10.2003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 tak mi take dorazil ... dekuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 (upraveno) Tak jsem v patek tez zazadal mailem, stacila fotka IW karty a jeste tyz den mi dosla odpoved, ze to poslou behem par dni. Snad se mi pak podari zkorigovat lehke zpomalovani....nicmene servisu se nevyhnu, jsem zvyklej hodinky na noc nesundavat a stelovani "v pozici" pres noc by mohlo byt zajimavym gymnastickym cvicenim A to nemluvim o komentarich pritelkyne...preci jen je taky zvykla na nejaky pozice... no uvidime Jo abych nezapomel, nekde jsem cet, ze ty COSC certifikaty archivujou 5 let, takze pokud ma nekdo hodinky starsi, muze mit smulu. Nicmene neni to overena informace. Upraveno 18. února 2008 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Seamaster napsal: Jo abych nezapomel, nekde jsem cet, ze ty COSC certifikaty archivujou 5 let, takze pokud ma nekdo hodinky starsi, muze mit smulu. Nicmene neni to overena informace. Je to pravda, chtel jsem po nich poslat COSC na hodinky starsi a odepsali, ze dekujou za prizen atd, ale ze maji moznost poslat certifikat k hodinkam o stari 3-4 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Asi bude zalezet na kalibru, kdyz se podivas na YPUv certifikat, od co-axialu mu prisel i po 4,5 letech. Poucka z toho plyne asi takova, ze radji neotalet a hned po porizeni si jej hned vyzadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Dear Mr *****, We thank you for your message and wish to congratulate you on your purchase of an OMEGA chronometer watch serial no 8072.65.53. We have oredered the COSC certificate for your watch but please be informed that the COSC certificate is delivered by an external subcontractor and is only available for a period of approximately 3-4 years from the manufacture date. As your watch has been manufactured in 2003 I can presently not promise that we are in a position to provide a COSC certifiacte for your watch. As soon as I will have further information I will contact you again. Thanking you for your understanding we wish you to wear your Omega watch with much pleasure for many years to come. With kind regards, Stephanie Jacober INTERNATIONAL CUSTOMER CARE ? OMEGA SA RUE STAEMPFLI 96 2500 BIENNE 4 SWITZERLAND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max Odesláno 21. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2008 ... jeeeeéé si delam zalusk na jedny DeVille co maj s/n 80.XXX.XXX tak to budu mit taky smulu uz jsem se dopredu tesil ze si k nim (paklize se podari vydrazit) dovyzadam COSC ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 max napsal: ... jeeeeéé si delam zalusk na jedny DeVille co maj s/n 80.XXX.XXX tak to budu mit taky smulu uz jsem se dopredu tesil ze si k nim (paklize se podari vydrazit) dovyzadam COSC ... ten s/n asi nesouvisí z datumem výroby - včera mi přišel další certifikát 78******* a je z roku 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 teda všechna čest, to tleskám, omego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2008 cigi napsal: teda všechna čest, to tleskám, omego. :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2008 Tak certifikat dorazil po 10 dnech, ale bohuzel ztratu chodu nedozenu ani v poloze dial down, mam tam jen +2,5 sec/day, to bych koukam musel mit YPOvy co-axialy, abych to dohnal Jinak mereni byla pred 4 lety vice nez dobra, hodinky vykazovaly celkovou odchylku 0,0, coz bylo myslim super Skoda ze nam nevydrzelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Tak jsem si napsal o certifikát Tohle mně přišlo z Omegy: Dear Mr. Machala, We are pleased to learn that you are the proud owner of a fine OMEGA Seamaster Diver 300 m and would like to take this opportunity to thank you for and congratulate you on your purchase of your OMEGA timepiece. We are convinced that you will enjoy wearing this fine OMEGA timepiece and that it will give you excellent service for many years to come. We shall gladly order the official COSC certificate for your chronometer watch. This document will be requested from the official Swiss Chronometer Testing Institute and, as of 1 August 2008, issued against a payment of CHF 50.--. Pre-payment can be made either by credit card (may we kindly ask you to let us have the name, expiration date and the number of your credit card) or by bank transfer to the UBS Ltd. 2500 Biel/Bienne, BIC:UBSWCHZH80A / IBAN: CH94 0023 0230 5000 6624 0. Thanking you for your understanding and your faith in our brand, we look forward to your further news. With best regards, Christine Loraux INTERNATIONAL CUSTOMER CARE Ω OMEGA SA RUE STAEMPFLI 96 2500 BIENNE 4 SWITZERLAND Takže se na milej certifikát asi krajcvajc fedrvajc Chtěl jsem to spíš pro formu protože jsem zjistil, že mám na Omegách stejně nulovou odchylku, ale hážu to sem alespoň jako informaci pro ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 A to se podivejme...no asi jim to zacalo lezt do penez. To jsou parchanti teda. At to pridavaji rovnou k hodinkam pri prodeji amuzou si to narazit primo v kupni cene, ale takhle je to trapny... Jeste ze jsem si to pozadal hned v cervenci, ted bych je taky poslal nekam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 No, taky jim zrovna píšu jeden "milý", leč stále slušný mail. S ohledem na to, že jsem zakoupil jejich hodinky v hodnotě cca 50 000,- tisíc, mně přijde tohle jejich skrblení přinejmenším nedůstojné. Nejpozději zítra (s ohledem na množství sarkasmů mně bude trvat komponování mailu přece jen o něco déle:) ) jim mail pošlu a následnou komunikaci (bude-li nějaká) zde rád zveřejním. Na druhou stranu si nedělám iluze. Nejspíš mě s maximální možnou mírou asertivity pošlou do háje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Seamaster napsal: A to se podivejme...no asi jim to zacalo lezt do penez. To jsou parchanti teda. At to pridavaji rovnou k hodinkam pri prodeji amuzou si to narazit primo v kupni cene, ale takhle je to trapny... Přesně tak, proč to nedávají rovnou k hodinkám? Sledujou tím něco? Každý jiný výrobce to hrdě přibalí. Jinak Omega vážně asi šetří (vydržovat takovou armáda ambasadorů něco stojí, že...), katalog mi poslali v roce 2002, potom již na mé další 3 žádosti nereagovali. Jaký to rozdíl proti Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Skipi napsal: katalog mi poslali v roce 2002, potom již na mé další 3 žádosti nereagovali. Jaký to rozdíl proti Longines Žádost o zaslání katalogu se přeposílá lokálnímu zastoupení, v tomto případě je to Dušák v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 sauce napsal: Žádost o zaslání katalogu se přeposílá lokálnímu zastoupení, v tomto případě je to Dušák v Praze. Ten první (jediný) přišel přímo ze Švajcu. Pak jsem asi Dušákovi ušetřil námahu a poštovné a vyzvedl si jej u něho osobně... Stejně už je to dávno neaktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Takže kauza COSC u mých OMEG se blíží ke konci. Minulý týden jsem jim poslal jemně dotčený dopis, ve kterém mimo jiné píšu, že jsem hodinky koupil na začátku července (což je pravda) a dnes mě paní Loraux odepsala, že v tom případě se omlouvají a cituji: " ... We shall be pleased to forward the certificate for your chronometer to your given address after its receipt within the next few days... " Takže snad to bude mít zdárný konec. Jen by mě zajímalo, proč jsem jim teda hned v prvním mailu posílal sken warranty card, na které je datum prodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Tak tehle taktice Omegy uz vubec nerozumim. To jako zkousi podobne jako RWE u nas se zalohama na plyn? Chapal bych treba, kdyby davali certifikat zdarma pouze prvnimu majiteli treba, nebo pouze prvni kopii a dalsi za priplatek, ale tohle zda se nema moc silnou logiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2008 Seamaster napsal: Tak tehle taktice Omegy uz vubec nerozumim. To jako zkousi podobne jako RWE u nas se zalohama na plyn? Chapal bych treba, kdyby davali certifikat zdarma pouze prvnimu majiteli treba, nebo pouze prvni kopii a dalsi za priplatek, ale tohle zda se nema moc silnou logiku... No, já tomu rozumím tak, že prostě po nich ten COSC institut chce 50 fr. u všech hodinek prodanejch (vyrobenejch) po 1. srpnu 2008. Ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se