nividic Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jesteze sou ty hodinky tak nevinnej konicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 A já jsem si říkal, proč k tomu srazu nikdo nic nepsal a oni si jedni nepamatují a druzí měli ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Pánové díky, fakt mě to už podruhé rozesmálo, poprvé to bylo, když ten ban po půlnoci na svoboďáku vznikl... snad příště vydržíte, skočíme nad ránem ke Kauflandu na zmrzku Jinak si hlavně pamatuju, jak mě sibiř budil v klubu, ať nespím a pak jsem s ním šel domů, takže vlastně spořádaný večírek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 blby je, kdyz se nezboris. Jeste dostanes jednu sanci, dalsi sraz bude, az bude teplo, a bude se dat chlastat na terase.. Přesně tak, až bude teplo a já nebudu muset přijít v bundě, tím mi ubyde dost starostí... a zmrzlináři můžou přinést něco ze své produkce, já rád pistáciovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 s pistáciovou to taky nebývá jednoduché.. http://www.youtube.com/watch?v=fFf34o8iW3U&feature=player_detailpage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 jojo, zmrzlináři přinesou všechno bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 jojo, zmrzlináři přinesou všechno bude Koukám dle podpisu, že Zenithy jsou fuč, gasovi přibyl nový kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Koukám dle podpisu, že Zenithy jsou fuč, gasovi přibyl nový kousek? Gasovi přibyl nový slogan "Probus Scafusia" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Koukám dle podpisu, že Zenithy jsou fuč, gasovi přibyl nový kousek?Gas si už na srazu dával velký pozor, aby mu s těma Zenithama nikdo nic neudělal. Nebo Sibiř teď někde psal, že má Zenith období, tak kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Nene, vyměnil jsem se Sibiřem za Polarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Hosi,nas*at...pistaciovou nemame...Mame na cepu pouze svetlou,tmavou a polotmavou...xD Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Tak jak kolohnati? kdy půjdeme zase na skleničku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 My chlastame na empiru, kde ses ty, vole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 A ze nereknes :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Preferuješ špatný značky Ne vážně, jak bude pěkně, určitě něco bude, ať se dá případně sedět venku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 no dobrá ale zašel bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Jo, až bude fakt pěkně, aby se dalo jít nalehko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Co třeba 6. 6. v 6 (večer)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Hmm, takový magický datum... abych tentokrát nepoztrácel úplně všechno, včetně sebe sama... ale proč ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Sraz v Brně 6. 6. 6PM Místo srazu tradiční Empire 2, jiné návrhy i termínu jsou vítány. 1. mazzi2. Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se