Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem fakt rád, že nejsem nesmělý a slušný nováček! :lol2: :lol2: :lol2:

no já jako nováček prostě došel a neptal sem se esi můžu, ale tušim, že sibiř chtěl, aby nováčci na srazech zpívali a blam, tuším, strašil nutností předložit účtenku za hodinky v minimální výši 70ti tyček, tudíž já sem děsně hodnej, protože sem .... prostě dobrej :lol2: (samozřejmě samolibej joke!)

btw. někdo z účastníků, nemáte doma starou osobní váhu, kterou chcete vzít s sebou? mohli bychom se zvážit a clockymu následně podat report, kdože je teda nejváženější

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... sibiř chtěl, aby nováčci na srazech zpívali a blam, tuším, strašil nutností předložit účtenku za hodinky v minimální výši 70ti tyček ...

... mohli bychom se zvážit a clockymu následně podat report, kdože je teda nejváženější

Ty sibiřovy podmínky jsou už tak staré, že si je sotva vybavuju, ale máš pravdu.

A nejváženější bude ten, kdo váží nejvíc nebo ten, kdo se njvíckrát zváží? Stejně to vyhraje sibiř, i když není napsaný. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Původně jsem myslel, že to na mne bude příliš komerční, ale na setkání pozitivních eko-bio lidiček rád dojdu 

.6. Empirova terasa na sestku

1. Denjl

2. Mirek

3. Yaras

4. Sedlin

5. M10

6. Lamiczka

7. gougy

8. Jumbo

9. honzulak123

10. brut12358

11.dabelM

12.enrico156

13.skokan2

14. Tomak

S hlubokým zármutkem se omlouvám, ....a tak jsem se těšil  :(  Musím pracovně do zahraničí, takže snad příště... Čili, jako nováček, příště panáka na mě pro všechny , berete :) ?

Odkaz ke komentáři

Ok, bereme. Osobně dohlídnu na to, aby na příštím srazu měli v Empiru na baru plnýho Laphroaiga ;-)

ten padne ;)

1. Denjl

2. Mirek

3. Yaras

4. Sedlin

5. Lamiczka

6. gougy

7. Jumbo

8. honzulak123

9. brut12358

10.dabelM

11.enrico156

12. Tomak

13. HonzaS

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

Tak po několika změnách (ano, ne ano, ...) nedorazím, byť je teoretická šance, že bych se někdy později přišel mrknout, jestli jsou všechny hasičáky na místě atd.

1. Denjl
2. Mirek
3. Yaras
4. Sedlin
5. Lamiczka 20:80 kolem 22:00
6. gougy
7. Jumbo
8. honzulak123
9. brut12358
10.dabelM

11.enrico156

12. Tomak

13. HonzaS

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...