NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Foundryman napsal: Pátek je dobrej a i ta náhodně okupovaná hospoda byla dobrá (Jim Beam). Jo, ta byla dobrá, tam se mi líbilo. Sraz by byl fajn.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 NIGHTinGALE napsal: Jo, ta byla dobrá, tam se mi líbilo. Sraz by byl fajn. Že bych se zase projel Pendolinem?
kajmid Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 pátek 22.5. 2009 pro mě naprosto ideální. Jsem pro....
grakij Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 chystate se nekdo na otviracku MOMO sushi baru v Brne?
sibirnaya Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 grakij napsal: chystate se nekdo na otviracku MOMO sushi baru v Brne? a kdy to je? momosushi miluju, zatim nej sushi v brne... rialto sice ma otevreno uz, ale uplne ono to neni. na udolni je prej ale novej sushi bar...
grakij Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Solniční 13 tedy centrum. http://bar.momosushi.cz/rezervace.php v den otevreni rezervaci to bylo vybrane...
afrikab Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 grakij napsal: chystate se nekdo na otviracku MOMO sushi baru v Brne? Pote co me kamaradky Japonky naprosto odradily od bezneho sushi jsem jej nemel. Mate nekdo moznost porovnat japonske s tim Momo sushi?
martini Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 grakij napsal: Solniční 13 tedy centrum. http://bar.momosushi.cz/rezervace.php v den otevreni rezervaci to bylo vybrane... Na MOMO se taky chystam, jen otviracku a dny po ni pro praci nestiham. MOMO je mi hodne sympaticky, Brno si zaslouzi poradny sushi bar. Dejte vedet, jak chutnalo.
martini Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 pátek 22.5. 2009 mi asi take vyhovuje. Jsem taky pro.... kdy v Miguelovi?
grakij Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 martini napsal: Na MOMO se taky chystam, jen otviracku a dny po ni pro praci nestiham. MOMO je mi hodne sympaticky, Brno si zaslouzi poradny sushi bar. Dejte vedet, jak chutnalo. Ja a cely nas 6ti clenny stul jsme byli spokojeni. Nekteri jedli sushi poprve, nekteri mlsouni porovnavali s Vidni(pry na stejno, dojem lepsi z Brna). Nekteri vzali do pusy i to co rikali ze nikdy nesni a chutnalo jim. Obsluha byla prijemna a pozorna, ze tam bylo plno nebylo vubec poznat. Osobne nemam moznost porovnani. Mel jsem predtim jenom sushi od nich, kdyz fungovali jenom pres net. Osobne jsem byl spokojen a jsem zvedav na dalsi navstevu. at to neni cele offtopic tak snad se toho 22. dostavim jeste jsou tam nejake promenne... :-/
mengelis Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 grakij napsal: Ja a cely nas 6ti clenny stul jsme byli spokojeni. Nekteri jedli sushi poprve, nekteri mlsouni porovnavali s Vidni(pry na stejno, dojem lepsi z Brna). Nekteri vzali do pusy i to co rikali ze nikdy nesni a chutnalo jim. Obsluha byla prijemna a pozorna, ze tam bylo plno nebylo vubec poznat. Osobne nemam moznost porovnani. Mel jsem predtim jenom sushi od nich, kdyz fungovali jenom pres net. Osobne jsem byl spokojen a jsem zvedav na dalsi navstevu. at to neni cele offtopic tak snad se toho 22. dostavim jeste jsou tam nejake promenne... :-/ jaké jsou v MOMO ceny? v Ostravě je SAGA SUSHI předražená a má estetiku McDonalds, přijde mi, že účtovat si v Ostravě za srovnatelný chod dvakrát víc než v Paříži (nemluvě o absolutně nesrovnatelném prostředí) je trochu chucpe
grakij Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 interier mi prisel lepsi nez v Mc ;-) tady mas cenik http://shop.momosushi.cz/bar.html par fotek je tady na blogu http://blog.veruska.cz/?p=427
mengelis Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 sakra, už se mi sbíhají sliny, snad budou mít volno, až budu v Brně se slečnou...
rurounikenshin Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Pokud je moznost se k vam sberatelum v patek 22.5. pridat do DONMIGUEL. Budu jedine rad. V kolik to zacina ?
sibirnaya Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 (upraveno) ja bych to videl standartne na sedmou, chtelo by to, aby se vyjadrilo, kolik ca lidi pujde, at muzu dat podle toho rezervaci. kdyz bude hezky, tak asi zahradka, ale preventivne zaberem i stul dole, hm? btw kuracky nebo nekuracky? Pokud teda souhlasite s miguelem, ja ho strelil jen tak od boku... Upraveno 16. května 2009 uživatelem sibirnaya
skalis Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 Misto je mi jedno, rad poznam novou putyku. Cas v sedum je dobry. Radsi bych nekuracky, ale dost lidi kouri, takze je zbytecny to hrotit. tedy kdo prijde: ---------------------- skalis
rurounikenshin Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 skalis napsal: Misto je mi jedno, rad poznam novou putyku. Cas v sedum je dobry. Radsi bych nekuracky, ale dost lidi kouri, takze je zbytecny to hrotit. tedy kdo prijde: ---------------------- skalis Ja Prijdu
kajmid Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Odesláno 16. května 2009 jedno místo pro mě prosím. (palec pro nekuřácký)
sibirnaya Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 (upraveno) ok, takze rekapitulace: 22.05.2009 19:00 Don Miguel rezervace Chronomag najtingejl foundryman watcher martini rurounikenshin skalis kajmid sibirnaya ted me napada, ze nevim, jak to tam vlaste je s nekurackym, protoze ja jsem to nikdy neresil... Upraveno 17. května 2009 uživatelem sibirnaya
HonzaS Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Tak pravděpodobně se také dostavím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se