Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, netuším, kde je ten Miguel, ale jestli je te Sherlock hned vedle Svoboďáku, tak bych mu asi dal přednost, protože bych se chtěl stavit v Oriose na výměnu řemínku. Nevíte, do kolika je v Oriose otevřeno?

Upraveno uživatelem Jumbo
Odesláno
  Jumbo napsal:
Pánové, netuším, kde je ten Miguel, ale jestli je te Sherlock hned vedle Svoboďáku, tak bych mu asi dal přednost, protože bych se chtěl stavit v Oriose na výměnu řemínku. Nevíte, do kolika je v Oriose otevřeno?

V oriose maji do 18h a vyhodou je, ze maji otevreno i v sobotu (ale casy nevim), to kdyby se pitka protahla do rannich hodin. Jinak Sherlock je opravdu vedle Svobodaku - mezi Hanakem a Jakubskym kostelem (na strane se soulozicimi andelicky :)).

Odesláno
  sibirnaya napsal:
no ja nevim, ale rekl bych, ze vic jak 15 nas urcite nebude, spis tak do deseti, i kdyz tezko rict...

Otazka je, co ti ostravaci. Napsal jsem jim do jejich vlakna, tam si toho asi vsimnou, at se sem pripadne pripisou. Ja se dneska muzu u Shorlocka stavit, pripadne tam i zavolat.

Odesláno

Zdar borci, já bohužel nedojedu, je toho nějak moc, co jsem mluvil s Bakerem tak ten taky ne, a co se týká ostatních čtyř zájemců nevím, každopádně jsme si na toto téma psali SZ. Takže i kdyby dorazili, byla by to čtveřice. Jinak za sebe veřím, že se k vám na sraz určitě dostanu jindy a doufám, že hned na ten další. Brnu zdar a hodinkám zvláště!

Odesláno

Doma jeste sice nejsem, ale k netu jsem se dostal. Mame problem, u Sherlocka uz maji velkou rezervaci na 20 lidi a dalsi pry uz vzit nemuzou. Takze musime hledat utociste jinde. Sibirnayo, nezkusil bys domluvit toho Miguela? Pripadne pokud se shodnem na jinem miste, muzu tam skocit zitra. Budu mit behem dopoledne cestu do centra.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...