Jumbo Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) Pánové, netuším, kde je ten Miguel, ale jestli je te Sherlock hned vedle Svoboďáku, tak bych mu asi dal přednost, protože bych se chtěl stavit v Oriose na výměnu řemínku. Nevíte, do kolika je v Oriose otevřeno? Upraveno 27. října 2009 uživatelem Jumbo
skalis Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Jumbo napsal: Pánové, netuším, kde je ten Miguel, ale jestli je te Sherlock hned vedle Svoboďáku, tak bych mu asi dal přednost, protože bych se chtěl stavit v Oriose na výměnu řemínku. Nevíte, do kolika je v Oriose otevřeno? V oriose maji do 18h a vyhodou je, ze maji otevreno i v sobotu (ale casy nevim), to kdyby se pitka protahla do rannich hodin. Jinak Sherlock je opravdu vedle Svobodaku - mezi Hanakem a Jakubskym kostelem (na strane se soulozicimi andelicky ).
sibirnaya Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 ok, takze Sherlock to jisti. Kdo da reserve?
skalis Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Muzu tam dneska skocit, pujdu do centra. Kolik mist mam zamluvit? Prijedou ti ostravaci?
sibirnaya Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 no ja nevim, ale rekl bych, ze vic jak 15 nas urcite nebude, spis tak do deseti, i kdyz tezko rict...
skalis Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 sibirnaya napsal: no ja nevim, ale rekl bych, ze vic jak 15 nas urcite nebude, spis tak do deseti, i kdyz tezko rict... Otazka je, co ti ostravaci. Napsal jsem jim do jejich vlakna, tam si toho asi vsimnou, at se sem pripadne pripisou. Ja se dneska muzu u Shorlocka stavit, pripadne tam i zavolat.
tombed Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Zdar borci, já bohužel nedojedu, je toho nějak moc, co jsem mluvil s Bakerem tak ten taky ne, a co se týká ostatních čtyř zájemců nevím, každopádně jsme si na toto téma psali SZ. Takže i kdyby dorazili, byla by to čtveřice. Jinak za sebe veřím, že se k vám na sraz určitě dostanu jindy a doufám, že hned na ten další. Brnu zdar a hodinkám zvláště!
Návštěvník Kamil Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 tombed napsal: Brnu zdar a hodinkám zvláště! Počkej, nepřeháněj to s tou chválou, aby to po srazu nedopadlo podobně: Opilci v Brně poškodili exponáty z designerské soutěže
tombed Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 to je fakt, ještě Brno se nepředvedlo, v Ostravě se rozebírá pouliční osvětlení, ve Východních Čechách se házejí skleničky po hostech...
David_B Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Tom má pravdu. Psal jsem několika členům ostravského tvrdého jádra, ale bohužel tentokrát to nevyjde. Snad příště.
afrikab Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Bohuzel se ani ja nezastavim, Noc reklamozroutu vyhrala.
old black Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Přijdu i se svou novou kamarádkou prasečí chřipkou.
old black Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 B.F.G. skalis b.trnkocy sibirnaya Jumbo Trňák HonzaS Watcher Foundryman Old Black
B.F.G. Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Jen jedna drobnost, Skalisi, byl jsi tam?
skalis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 B.F.G. napsal: Jen jedna drobnost, Skalisi, byl jsi tam? Za pul hodinky razim z prace a jedu tam. Az se pak vratim domu k netu, tak podam report.
skalis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Doma jeste sice nejsem, ale k netu jsem se dostal. Mame problem, u Sherlocka uz maji velkou rezervaci na 20 lidi a dalsi pry uz vzit nemuzou. Takze musime hledat utociste jinde. Sibirnayo, nezkusil bys domluvit toho Miguela? Pripadne pokud se shodnem na jinem miste, muzu tam skocit zitra. Budu mit behem dopoledne cestu do centra.
brett Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Zítra přeju příjemnou zábavu. Avizoval jsem, že bych se zúčastnil, ale syn slaví 18, takže budu upalovat k domovu....
Jumbo Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 old black napsal: Přijdu i se svou novou kamarádkou prasečí chřipkou. Kamarádku nechej laskavě doma. Nerad bych, aby si mě oblíbila a jela se mnou domů!
Jumbo Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 A ještě drobnost, pořád nevím, kde je ten Miguel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se