sibirnaya Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 tak honzo, diky za organizaci, myslim, ze se to povedlo, je fajn cas od casu potkat stejny magory
macher Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 sibirnaya napsal: tak honzo, diky za organizaci, myslim, ze se to povedlo, je fajn cas od casu potkat stejny magory tak tak:) za 14 dni koukneme zas na Omegy?
Traveller Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Super akce, dnes jsem tam strávil ještě asi hoďku a měl jsem možnost si pár kousků vyzkoušet.
skalis Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Brnaci, jak na patecnim setkani nekolikrat zaznelo, nazral cas zacit planovat (pred)vanocni sraz. Jak to mate s casem posledni nebo predposledni patek pred vanoci? Pripadne napiste i navrhy na jine terminy.
Trňák Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 No já osobně mám pátky v suchu, takže není problém.
HonzaS Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Tak 18. budu mít asi obsazeno.
Potkan Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Trňák napsal: No já osobně mám pátky v suchu, takže není problém. To já mám pátky v mokru..lepší by to bylo "víc v týdnu"
martini Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Jsem pro prevanocni sraz udelat v tydnu ... co treba UT 15. nebo ST 16.?
Trňák Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Tak poslední vývoj situace je, že v týdnu by mi to přišlo také vhod. Dnes jsem byl v Africane a někdo tam měl oslavu, takže není problém, tam udělat sraz pro víc lidí,pokud by to prošlo.
watcher Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Tak mně by se to hodilo spíše tento týden, příští už mám hodně nahuštěný (od 14. 12. .....)
skalis Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Ja se prizpusobim, ale radsi bych patek, behem tydne jsem limitovan vstavanim dalsi pracovni den. V patek muzeme sedet "do rana". Ale jak rikam, nemam problem sejit se behem tydne.
skalis Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Brnaci, ja mam cas tento tyden uz zrejme jenom v patek. Pristi tyden bych se asi +- prizpusobil, jen v patek 18. 12. nebubu moct. Co ostatni? Domluvime se na nejakem dnu, nebo to odpiskame?
watcher Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Takže ten pátek tento týden můžem vyrazit. Zamluvíš zase termín? Kdyš se nikdo nepřidá, tak uděláme supermimisraz ve dvou.
skalis Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Tak tedy (mikro)sraz tento patek (zadny konkretni termin na vsedni den nepadl a kdyz uz jdeme do te Oriosy, tak to sfouknem najednou). Kdo dalsi se prida?
grakij Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 skalis napsal: Tak tedy (mikro)sraz tento patek (zadny konkretni termin na vsedni den nepadl a kdyz uz jdeme do te Oriosy, tak to sfouknem najednou). Kdo dalsi se prida? Jdete na Graham? Ja bych se rad pridal, ale bohuzel to zalezi na rychlosti zvladnuti restu. Takze zatim nevim.
skalis Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 b.trnkocy napsal: Já se přidám, v kolik je sraz Oriosa? Tak to zatim vypada nasledujici ucast: skalis watches Trňák b.trnkocy DaveDOG grakij (podle toho, jestli zvladne resty ) Mame zarezervovany stul pro 7 v Afrikane od 18h (diky Trnakovi), kde jsme sedeli po posledni Oriose. Maji tam u stropu kuzi z nejakeho exotickeho hada, coz jsme odhadli na potencialni zdroj materialu na hodinkove reminky a taky pivo z tuplaku, takze se nam tam libilo. Pokud by dorazil nekdo dalsi, tak se snad vejde a nebo si prihodime dalsi stul (minule tam bylo dost mist neobsazenych). Jeste zavolam do Oriosy na ty Omegy. Videl bych to na 17:20 (sraz treba pred O. v 17:15), pokud nebudou mit v tenhle cas jinou skupinu. Az to zjistim, tak dam vedet.
watcher Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 2 grakij - Resty máme všichni, takže musíš dorazit.
skalis Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Takze Oriosa 17:20. Srazime se tedy pred ni kolem 17:15. Afrikabe, jasne ze prijd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se