Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Brnaci, jak na patecnim setkani nekolikrat zaznelo, nazral cas zacit planovat (pred)vanocni sraz. Jak to mate s casem posledni nebo predposledni patek pred vanoci? Pripadne napiste i navrhy na jine terminy.

Odesláno

Tak poslední vývoj situace je, že v týdnu by mi to přišlo také vhod. Dnes jsem byl v Africane a někdo tam měl oslavu, takže není problém, tam udělat sraz pro víc lidí,pokud by to prošlo.

Odesláno

Ja se prizpusobim, ale radsi bych patek, behem tydne jsem limitovan vstavanim dalsi pracovni den. V patek muzeme sedet "do rana". Ale jak rikam, nemam problem sejit se behem tydne.

Odesláno

Brnaci, ja mam cas tento tyden uz zrejme jenom v patek. Pristi tyden bych se asi +- prizpusobil, jen v patek 18. 12. nebubu moct. Co ostatni? Domluvime se na nejakem dnu, nebo to odpiskame?

Odesláno

Takže ten pátek tento týden můžem vyrazit. Zamluvíš zase termín? Kdyš se nikdo nepřidá, tak uděláme supermimisraz ve dvou.

Odesláno
  skalis napsal:
Tak tedy (mikro)sraz tento patek (zadny konkretni termin na vsedni den nepadl a kdyz uz jdeme do te Oriosy, tak to sfouknem najednou). Kdo dalsi se prida?

Jdete na Graham?

Ja bych se rad pridal, ale bohuzel to zalezi na rychlosti zvladnuti restu. Takze zatim nevim.

Odesláno
  b.trnkocy napsal:
Já se přidám, v kolik je sraz Oriosa?

Tak to zatim vypada nasledujici ucast:

skalis

watches

Trňák

b.trnkocy

DaveDOG

grakij (podle toho, jestli zvladne resty :))

Mame zarezervovany stul pro 7 v Afrikane od 18h (diky Trnakovi), kde jsme sedeli po posledni Oriose. Maji tam u stropu kuzi z nejakeho exotickeho hada, coz jsme odhadli na potencialni zdroj materialu na hodinkove reminky :) a taky pivo z tuplaku, takze se nam tam libilo. Pokud by dorazil nekdo dalsi, tak se snad vejde a nebo si prihodime dalsi stul (minule tam bylo dost mist neobsazenych). Jeste zavolam do Oriosy na ty Omegy. Videl bych to na 17:20 (sraz treba pred O. v 17:15), pokud nebudou mit v tenhle cas jinou skupinu. Az to zjistim, tak dam vedet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...