Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nedonese někdo náhodou moonwatche? hrozně toužím po tom si je zkusit na ruce :wub: ikdyž vím, že pro dobro mého rozpočtu bych to dělat neměl :-)

Odesláno
  adamjursa napsal:
nedonese někdo náhodou moonwatche? hrozně toužím po tom si je zkusit na ruce :wub: ikdyž vím, že pro dobro mého rozpočtu bych to dělat neměl :-)

Watcher by je mohl vzit. Teda myslim, ze je ma (koneckoncu Omeg ma hromadu). Az si zas bude prochazet tohle vlakno, tak urcite zareaguje.

Odesláno
  brett napsal:
Teď jsi mě dostal, s jedněma jsem sice přijet nechtěl, ale víc než dvoje to taky být neměly :-)

Taky mám jen dvě ruce .... a nemám rád ygelitový pitlíki :thumbsup_anim:

Odesláno
  grakij napsal:
Svou účast neslibuji posledně to špatně dopadlo. Ale termín vypadá dobře ;)

Snad Ti to vyjde. Vypada to totiz zase na poradnou akci, kde by se mohli sejit vsichni chronomagori z Brna a okoli.

Odesláno
  skalis napsal:
Watcher by je mohl vzit. Teda myslim, ze je ma (koneckoncu Omeg ma hromadu). Az si zas bude prochazet tohle vlakno, tak urcite zareaguje.

Klidně je vezmu, mám taky nějakou kapsu na bundě, která by zůstala jinak zbytečně prázdná. Skalis trochu přehání hromada jich jěště není, ale dělám na tom neustále... :smile_anim:

Odesláno

Za moonwatche se přimlouvám, začínám jen přemýšlet. kdy je zhmotním doma:D. Ehm, kde to vůbec spácháme? Nějaké návrhy na místo konání?

Odesláno (upraveno)

Hm, to je na Veveří 38? To máš blízko domů potom, že(aspoň mám pocit, že jsi někde psal, že máš byt u Veveří nebo Gorkého)? :lol: Já jsem tam nikdy nebyl a na webu mají jen jednu fotografii, ale zase to na ní nevypadá vůbec špatně, takže za mě proč ne, ale byly tu požadavky na salónek a nekuřáctví. Nicméně mi nedělá problém se přizpůsobit. Ostatní by se také měli vyjádřit.

Edit. Teď koukám, že salónek mají.

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno (upraveno)
  Trňák napsal:
Hm, to je na Veveří 38? To máš blízko domů potom, že(aspoň mám pocit, že jsi někde psal, že máš byt u Veveří nebo Gorkého)? :lol: Já jsem tam nikdy nebyl a na webu mají jen jednu fotografii, ale zase to na ní nevypadá vůbec špatně, takže za mě proč ne, ale byly tu požadavky na salónek a nekuřáctví. Nicméně mi nedělá problém se přizpůsobit. Ostatní by se také měli vyjádřit.

Edit. Teď koukám, že salónek mají.

Salonek možná až tak nutný není. Ventilaci mají dobrou, takže případní kuřáci by tolik nerušili.

Jinak toho v Brně moc neznám. Jo, možná ještě Hacienda Mexicana?

Upraveno uživatelem brett
Odesláno
  b.trnkocy napsal:
na Stáj jsou jenom ty nejlepší reference, znalci dobrého piva a uzeného kolena z Bláhovky se zčásti přesunuli právě do Stáje, zejména na Svijany...

16 druhů piva a steaky ... Bašta!

Odesláno

Tak jsem tam teď volal a ve středu tam zaběhnu domluvit úplné podrobnosti. Btw jak to bude s jídlem, budete chtít, kolik lidí kdyžtak...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...