adamo Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 nedonese někdo náhodou moonwatche? hrozně toužím po tom si je zkusit na ruce ikdyž vím, že pro dobro mého rozpočtu bych to dělat neměl :-)
skalis Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 adamjursa napsal: nedonese někdo náhodou moonwatche? hrozně toužím po tom si je zkusit na ruce ikdyž vím, že pro dobro mého rozpočtu bych to dělat neměl :-) Watcher by je mohl vzit. Teda myslim, ze je ma (koneckoncu Omeg ma hromadu). Az si zas bude prochazet tohle vlakno, tak urcite zareaguje.
Jarett Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 brett napsal: Teď jsi mě dostal, s jedněma jsem sice přijet nechtěl, ale víc než dvoje to taky být neměly :-) Taky mám jen dvě ruce .... a nemám rád ygelitový pitlíki
grakij Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Pytlíky netřeba. Případně toho s sebou můžete přinést více, nejen hodinky. Svou účast neslibuji posledně to špatně dopadlo. Ale termín vypadá dobře
skalis Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 grakij napsal: Svou účast neslibuji posledně to špatně dopadlo. Ale termín vypadá dobře Snad Ti to vyjde. Vypada to totiz zase na poradnou akci, kde by se mohli sejit vsichni chronomagori z Brna a okoli.
watcher Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 skalis napsal: Watcher by je mohl vzit. Teda myslim, ze je ma (koneckoncu Omeg ma hromadu). Az si zas bude prochazet tohle vlakno, tak urcite zareaguje. Klidně je vezmu, mám taky nějakou kapsu na bundě, která by zůstala jinak zbytečně prázdná. Skalis trochu přehání hromada jich jěště není, ale dělám na tom neustále...
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Za moonwatche se přimlouvám, začínám jen přemýšlet. kdy je zhmotním doma:D. Ehm, kde to vůbec spácháme? Nějaké návrhy na místo konání?
brett Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Což takhle ve Stáji na Slovákově? Poslední místnost vlevo u toho L-stolu?
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 (upraveno) Hm, to je na Veveří 38? To máš blízko domů potom, že(aspoň mám pocit, že jsi někde psal, že máš byt u Veveří nebo Gorkého)? Já jsem tam nikdy nebyl a na webu mají jen jednu fotografii, ale zase to na ní nevypadá vůbec špatně, takže za mě proč ne, ale byly tu požadavky na salónek a nekuřáctví. Nicméně mi nedělá problém se přizpůsobit. Ostatní by se také měli vyjádřit. Edit. Teď koukám, že salónek mají. Upraveno 23. ledna 2010 uživatelem Trňák
brett Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 (upraveno) Trňák napsal: Hm, to je na Veveří 38? To máš blízko domů potom, že(aspoň mám pocit, že jsi někde psal, že máš byt u Veveří nebo Gorkého)? Já jsem tam nikdy nebyl a na webu mají jen jednu fotografii, ale zase to na ní nevypadá vůbec špatně, takže za mě proč ne, ale byly tu požadavky na salónek a nekuřáctví. Nicméně mi nedělá problém se přizpůsobit. Ostatní by se také měli vyjádřit. Edit. Teď koukám, že salónek mají. Salonek možná až tak nutný není. Ventilaci mají dobrou, takže případní kuřáci by tolik nerušili. Jinak toho v Brně moc neznám. Jo, možná ještě Hacienda Mexicana? Upraveno 23. ledna 2010 uživatelem brett
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 No ta Stáj se mi zdá dostupnější, Mexicana je přece jen ještě o kus dál.
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 No výborně, kdo je teda pro rezervaci Stáje?
watcher Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Stáj,... (za chvíli mi bude stačit už jen smajlík, abych se tu vyjádřil)
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 a na kolikatou hodinu to dame? 17,18,19?
Potkan Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Trňák napsal: a na kolikatou hodinu to dame? 17,18,19? Stáj je OK, tak třeba na 18.?
brett Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 b.trnkocy napsal: na Stáj jsou jenom ty nejlepší reference, znalci dobrého piva a uzeného kolena z Bláhovky se zčásti přesunuli právě do Stáje, zejména na Svijany... 16 druhů piva a steaky ... Bašta!
beny Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Ahoj, jestli je ještě místo, tak bych přišel taky poklábosit
Trňák Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Tak jsem tam teď volal a ve středu tam zaběhnu domluvit úplné podrobnosti. Btw jak to bude s jídlem, budete chtít, kolik lidí kdyžtak...
skalis Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Jo, Staj je dobra. Ja si nejakou bastu dam , pro maso mam slabost. Trnaku, diky za rezervaci! Co se casu tyce, tak 18-19h je rozumna volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se