Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já už jsem zpět a jako vždy to bylo příjemné posezení. Děkuji všem kteří se zůčastnili. A doufám, že klapne i nějaký ten pátek abychom se sešli v hojnějším počtu. P.S. Martini, nahoď fotky;)

Odesláno

Taky doma... jeste jsme to protahli s brettem a Topkanem. Panove, diky za prijemny vecer (rano si radeji nakonec hodinku privstanu) a priste si beru na starost zahradku. A to i v pripade, ze bych se sam nedostavil.

Odesláno

ja umim, zahradku v Miguelovi v Krpoli, tam neni zadnej problem, ale spis se pokusim o ten Empire, to me laka. Ale videl bych to zase v tydnu, to mi vyhovuje, s patkama je to horsi...

Odesláno

Pánové, bylo to včera opět prima popovídání. Stihl jsem i ten další sraz a cestou domů ještě znovu potkal Martina z Oriosy.

Brette, příště na viděnou.

A také nějaká ta fotodokumentace:cool02:

post-855-127606862413.jpg

post-855-127606862847.jpg

post-855-127606863862.jpg

post-855-127606864346.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 9. 6. 2010 v 5:33, 'sibirnaya' napsal:

ja umim, zahradku v Miguelovi v Krpoli, tam neni zadnej problem

Tu jsem chtel zamluvit. Je fajn, ze je to tam pekne uzavreny. Ale jestli mas v merku neco lepsiho, tak neni problem. Se pak casem domluvime.

A ostatni, co ten patek? Ty dva navrzene terminy nejsou jedina moznost...

Odesláno

Díky všem zúčastněným, bylo to ZASE moc fajn :-) S Martinem z Oriosy jsme domluvení, že příští sraz bereme kapsáče, takže si hleďte do příště něco splašit :-D A ten Empire by byl super, splňoval by podmínky bezpečnosti i světla. Jenom nevím jaké je tam WC :-D

Odesláno

na patek mastim, me to vic bavi v tydnu, pokud sebou beru vicero hodinek, tak pak stejne nemuzu parit, jak se znam, vsechno bych to propil... takze bych byl pro pristi sraz, ten cervencovej, proste udelat na empiru, pokud bude hezky..

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak sme ted sedeli s oldou a dumali nad terminem dalsiho srazu a dospeli sme k zaveru, ze 6tyho je vlastne svatek. takze, bude vubec zajem se sejit ve svatecni podvecer? a pokud ano, byli byste pro ten empire???

Odesláno

sraz utery 6. cervence:

sibirnaya

Old Black

NiG + 1

Trnak

skalis (dojedu do Brna odpoledne, takze na srazu budu jako na koni)

sibirane, dik za rezervacku a ne, ze prodas do ty doby SD (jak jsem vyjadril obavu vcera :))

Odesláno

rezervace je na 06.07.2010 18:00, empire II, kdo nevi, je to restaurace v sestem patre byvalyho rozkvetu na svobodaku - barak vedle domu panu z lipe - terasa je sedme patro, v pripade neprizne pocasi mame blokly stoly v restauraci, vypada to i na prespolni ucast, takze si myslim, ze to nebude vubec spatne :) btw vari se tam dobre a maj dobry koktejly, takze doporucuju auta nechat doma, nebo drink and drive

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...