Trňák Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Tak já už jsem zpět a jako vždy to bylo příjemné posezení. Děkuji všem kteří se zůčastnili. A doufám, že klapne i nějaký ten pátek abychom se sešli v hojnějším počtu. P.S. Martini, nahoď fotky;)
skalis Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Taky doma... jeste jsme to protahli s brettem a Topkanem. Panove, diky za prijemny vecer (rano si radeji nakonec hodinku privstanu) a priste si beru na starost zahradku. A to i v pripade, ze bych se sam nedostavil.
sibirnaya Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 ja umim, zahradku v Miguelovi v Krpoli, tam neni zadnej problem, ale spis se pokusim o ten Empire, to me laka. Ale videl bych to zase v tydnu, to mi vyhovuje, s patkama je to horsi...
brett Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Přesto, že to byla jen poslední hodinka, opět to byl příjemně strávený čas s Váma :-)Díky!!!
martini Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Pánové, bylo to včera opět prima popovídání. Stihl jsem i ten další sraz a cestou domů ještě znovu potkal Martina z Oriosy. Brette, příště na viděnou. A také nějaká ta fotodokumentace:cool02: 1
dejvid-s Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Tak snad zase příště, a už v hojnějším počtu. A díky Brettovi, že aspoň na ten konec dorazil, zase jsem si mohl ošahat a poslintat ty jeho Railmastery
skalis Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 V 9. 6. 2010 v 5:33, 'sibirnaya' napsal: ja umim, zahradku v Miguelovi v Krpoli, tam neni zadnej problem Tu jsem chtel zamluvit. Je fajn, ze je to tam pekne uzavreny. Ale jestli mas v merku neco lepsiho, tak neni problem. Se pak casem domluvime. A ostatni, co ten patek? Ty dva navrzene terminy nejsou jedina moznost...
Potkan Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Díky všem zúčastněným, bylo to ZASE moc fajn :-) S Martinem z Oriosy jsme domluvení, že příští sraz bereme kapsáče, takže si hleďte do příště něco splašit :-D A ten Empire by byl super, splňoval by podmínky bezpečnosti i světla. Jenom nevím jaké je tam WC :-D
Potkan Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Myslim, že po včerejšku přejmenujeme úterní dýchánky na rumové dýchánky
sibirnaya Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 na patek mastim, me to vic bavi v tydnu, pokud sebou beru vicero hodinek, tak pak stejne nemuzu parit, jak se znam, vsechno bych to propil... takze bych byl pro pristi sraz, ten cervencovej, proste udelat na empiru, pokud bude hezky..
sibirnaya Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 neska sme byli s Jane na Empiru, rezervace na stresi terase udajne neni problem, takze bych byl pro dalsi uterni sraz tam...
sibirnaya Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 tak sme ted sedeli s oldou a dumali nad terminem dalsiho srazu a dospeli sme k zaveru, ze 6tyho je vlastne svatek. takze, bude vubec zajem se sejit ve svatecni podvecer? a pokud ano, byli byste pro ten empire???
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Šestého budu v Brně zcela určitě, takže byl dorazil (a asi v počtu + 1 osoba ženského pohlaví navíc).
sibirnaya Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 V 29. 6. 2010 v 9:09, 'Trňák' napsal: 6. by to šlo. tak se zacnete nejak hlasit, at muzem udelat rezervacku by to slo nestaci, pak tam zas budem tri
skalis Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 sraz utery 6. cervence: sibirnaya Old Black NiG + 1 Trnak skalis (dojedu do Brna odpoledne, takze na srazu budu jako na koni) sibirane, dik za rezervacku a ne, ze prodas do ty doby SD (jak jsem vyjadril obavu vcera )
sibirnaya Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 rezervace je na 06.07.2010 18:00, empire II, kdo nevi, je to restaurace v sestem patre byvalyho rozkvetu na svobodaku - barak vedle domu panu z lipe - terasa je sedme patro, v pripade neprizne pocasi mame blokly stoly v restauraci, vypada to i na prespolni ucast, takze si myslim, ze to nebude vubec spatne btw vari se tam dobre a maj dobry koktejly, takze doporucuju auta nechat doma, nebo drink and drive
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se